27 Mayıs 2011 Cuma

İSTANCOOL 2011 FESTİVAL TADINDA MÜZİK VE SANAT



Sanat, tasarım, moda, edebiyat, film, müzik ve fikir alanında etkili bir organizasyon olmayı hedefleyen ve tamamıyla halka açık, ücretsiz bir festival olan ”Istancool’2011”, kapılarını 27 Mayıs’ta açacak.
Bu yıl 2′ncisi düzenlenecek festivalin uluslararası katılımcıları arasında Oscarlı oyuncu Tilda Swinton, ”Brazil”, ”12 Monkeys” ve ”Fear and Loathing in Las Vegas” gibi filmlerin yönetmeni Terry Gilliam, R.E.M grubunun solisti Michael Stipe, ”Spider-Man 1-2-3”, ”Eternal Sunshine of the Spotless Mind” ve Cannes Film Festivali’nde ”Melencholia” filmdeki rolü ile ”En iyi kadın oyuncu” seçilen Kirsten Dunst, İngiliz yönetmen, fotoğrafçı ve kavramsal sanatçı Sam Taylor-Wood, ünlü Fransız moda markası Givenchy’nin kreatif direktörü Riccardo Tiscimoda tasarımcısı Haider Ackermann ve müzisyen Courtney Love gibi isimler bulunuyor.
Vakko Moda Merkezinde 27 Mayıs Cuma günü düzenlenecek programla açılışı yapılacak olan ”Istancool”, 29 Mayıs’ta sona erecek. Etkinlikler, Pera Müzesi ve Tophane-i Amire Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek.

Interpol, Büyük Ev Ablukada,Sattas, Elif Çağlar,Yeni Türkü William Richart, Freshtival, Die Die Die, Zuhal Olcay, Kurt Vile&The Violators, David Helfgott...
Farklı mekanlarda etkinlik kapsamında sahne alacak isimler arasında yer alıyorlar..İstanbul müziğe ve sanata bir kez daha doyacak ve yine tadı damaklarda kalacak..

B u yazımdaki haberin kaynağı ; CNN Türk Kültür ve Sanat sayfasıdır...  http://www.cnnturk.com/2011/kultur.sanat/diger/05/27/sanat.ve.muzigin.bulusmasi/618088.0/

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Prettу! This was a reаlly wonԁerful агtіcle.
Mаny thanκs for ρrοvіding thіѕ info.


Αlso visіt my weblog skin lightener reviews

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bunları da Paylaşmışız