25 Haziran 2010 Cuma

IFW 2010 - 25-28 Ağustos



İstanbul Moda Günleri 2010 25-28 Ağustos tarihleri arasında İTU Taşkışla binasında ikinci kez moda severler ile buluşmaya hazırlanıyor...
Bu kez Simay Bülbül,Özgür Masur gibi genç moda tasarımcıları özel hazırladıkları kolleksiyonları ile solo defileleri ile podyumda olacaklarmış..
şimdilik IFW takvimininin içeriğini tam olarak açıklanmamış olsa da yine büyük bir şölen olacağı kesin...
geri sayım başladı bile...

24 Haziran 2010 Perşembe

İSTANCOOL FESTİVALİ BAŞLIYOR

İngiltere merkezli uluslararası kültürel diplomasi markası “Liberatum” Turkiye ortağı Istanbul 74 ve İstanbul 2010 Avrupa Kültür Başkenti Ajansi , bu sene 2 – 4 Temmuz tarihleri arasında, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla, “Istancool” adı altında, dünyanın önde gelen sanat, moda, tasarım, edebiyat ve film ikonlarını İstanbul’da buluşturuyor.

Bugün yapılan basın toplantısında konuşan projenin Türk ortağı İstanbul 74 kurucusu, Yönetmen Alphan Eşeli, böyle bir festivali İstanbul’da gerçekleştirmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İstanbul bugüne kadar bir çok festivale ev sahipliği yapmaya alışık bir kent olmasına rağmen bu festival ile ilk kez böylesine geniş bir kültürel yelpazeden ismi bir arada ağırlıyor” dedi.

PODYUM KAZALARI...

Zor meslek vesselam...bu fotoğraflardan sonra söylenecek çok söz kalmıyor aslında..herşey ortada..resmen riskli bir iş...oysa seyrederken insan diyor ki kadınların en sevdiği şey bu zaten; giyin, süslen, salına salına yürü ne var ki ?? öyle değilmiş..her meslekte olduğu gibi bunda da zorluklar sahne arkasından bazen önüne kadar çıkabiliyormuş...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bunları da Paylaşmışız