28 Mayıs 2011 Cumartesi

"SADECE SENİN KOLLARINDAYIM"




İnsanların değer verdikleri şeyleri yanlarında taşıma isteğinin öne çıkmasından bu yana hayatımızda var olan ve günümüzde moda dünyasının ayrılmaz bir parçası haline gelen “çanta”lar; tasarımcıların elinde birer sanat eserine dönüşüyor. Hepsi kendi alanında profesyonelliklerini kanıtlamış Türk çanta tasarımcılarının kişiye özel, tek model olarak ürettikleri çantalar, “Sadece Senin Kollarındayım” ismini taşıyan sergi kapsamında bir araya geliyor.



9-27 Haziran tarihleri arasında V Sanat’ta yer alacak ve çanta tasarlamanın da bir sanat olduğunu vurgulama amacı taşıyan sergide, sanatın tuvalden çantaya akışı gösterilecek. Ünlü çanta tasarımcılarının sergiye özel sadece bir tane olarak tasarladıkları ve bir daha üretilmeyecek eserleri ile katılacakları ve aynı zamanda satışa da sunulacak çantalar sergi süresince özel kollarını arayacaklar.






Eren Pehlivan, Ahmet Baydar, Umut Eker, Güneş Dericioğlu, Duygu Kanadıkırık, Merve Temur, Clare Frost, Zeynep Uygan, Mine Atalar'ın kendi tarzlarını yansıttıkları özel tasarımlarının yer aldığı sergiye onur konuğu olarak Türkiye’den çıkan ve Emré NY adı altında dünya çapında bir marka haline gelen Emre Ertürk de özel tasarımları ile katılacak. Farklı dokular, yüzeyler, kumaşlar ve tekniklerle üretilen çantalardan oluşan ve küratörlüğünü Neyran Günüçer’in yaptığı sergi Haziran ayının sonuna kadar V Sanat’ta izlenebilir.

Sergi Açılış Kokteyli:
09 Haziran, saat: 19:00

Detaylı bilgi ve görsel malzeme için;
Neyran Günüçer
0533 301 04 62

V SANAT

Büyük Çiftlik Sk.16/A Nişantaşı İstanbul
0.212. 231 58 80

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bunları da Paylaşmışız