7 Ekim 2008 Salı

Her zevke,her tarza uyan bir tunik mutlaka vardır...



Bu sayfadaki resimler mahmure.com adresinden alınmıştır.

Sezonun en hip parçası, kurtarıcımız tuniklerimiz...
Bu sezonda birçok parça aynı anda revaçta bunlardan ilk ikisi tunikler ve tabi yelekler bir de birarada kullanıldığında oluşan kombinasyona diyecek yok doğrusu..








Çok renkli,geometrik desenlerin kullanıldığı bir tunik beğendiyseniz aksesuarları olabildiğince sade kullanarak hem oluşabilecek kargaşadan uzaklaşmış olursunuz hem de tuniğinizin daha çarpıcı görünmesini sağlamış olursunuz..

Siyah ve beyaz da bir tuniğe ancak bu kadar yakışabilir değil mi...kayık yaka,yarasa kol ve belde dökülen şifon şık özel anlara güzellik katmaya hazır gibi..Daha etnik bir moda bakışı olanlar için nakış işlemeli tunik ve kot pantolon kombinasyonu modern tarzdaki botlar ile dengelenmiş sanki...




İlla moda ikonu olmak istiyorum ve trendy renklerden başka giymem diyorsanız; gri renkteki bu tunik ve siyah kırmızı aksesuarları sizi emelinize kavuşturuyor...






Güzel görünmek ama kıyafetlerin içinde rahat hissetmek tabi çok da spora kaçmadan işte bu siyah tunik ve kot pantolonu tamamlayan dizaltı çizmelerle mümkün hem de tek omuz bu kadar ön plandayken sizin geri planda kalmanız söz konusu bile değil..

Turkuaz - sarı - kahverengi şifon tunik kot pantolona nasıl da yakışmış..


















Siyah- beyaz enine çizgili tunik cesaret istiyor değil mi?
ya olduğumdan kilolu görünürsem derdi olmayan bayanlar babetler,iri takılar ve kocaman çanta ile bu kombinsayon tam da size göre..
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bunları da Paylaşmışız