4 Ocak 2012 Çarşamba

BEN KAZANDIM..BEN KAZANDIM..BEN KAZANDIM...

Sizlere bir çekilişten söz etmiştim hatırlarsınız FashionByPride eşsiz tasarımlarını sevgili StilDirektörüm aracılığı ile hediye ediyordu Buradaki yazımda bahsetmiştim...


İşteeeee o muhteşem tasarımlardan en en en çok istediğim Cupcake Pride Boxy Bag artık benimmmm:)


Bugünün bir değişik olduğunu sabah kalktığımda dilime dolanan "There she was just walkin down the street...." şarkısından anlamış olmalıydım kiiiii, tüm gün koşturmakdan bakmaya fırsat bulamadığım maillerimi akşam eve döndüğümde kontrol ederken bir de ne göreyim....Edim mail atmış bloga bir baksana balım diye...en son hatırladığım ekran karşısında saatlerdir mırıldandığım şarkıyla çığlık çığlığa dans ediyorum:))


O artık benimmm katılan onlarca arkadaşım üzgünüm cidden nispet yapar gibi bir yazı oldu farkındayım ama cidden öyle değil çokkk mutlu oldum yeni yıl şanslı başladı diye umut doldum...


Elleriyle hazırladığı en özel tasarımlarından birini kazandığım sevgili FashionByPride emeğine sağlık ve çekilişi düzenleyip tek tek uğraşıp emek veren can editörüm benim çok çok teşekkürler:)


Çok güzel değil mi sizce de..hemen kombinler yaratmaya başladım bile...holleyyy çocuklar gibi de mutluyum üstelik:))


2012 hep böyle geçsin olmaz mı:)

1 Ocak 2012 Pazar

Reyhan'la Her Şey HEDİYE Çekilişi

Reyhanla Her Şey'in  Sebamed hediye kampanyasında bir birinde özel Sebamed ürünlerinden birine sahip olma fikri çok cazip değil mi sizce de...

Sebamed ürünleri hakkında Reyhan'la Her Şey neler yazmış sizler için kopyaladım buraya ama bir de çekiliş detayları var elbette...detaylı bilgi sahibi olmak için en iyisi Reyhan'la Her Şey'i ziyaret etmek...Tık Tık..


Sebamedshop.com Tüm Sebamed markalı ürünleri tek çatı altında büyük indirimlerle bulabileceğiniz tek adres. 


Sebamed Sağlıkli cilt bilimi üzerine 50 yıldan fazladır dünyanın önce gelen cilt bakımuzmanıdır.Sebamed Dünya çapında 85’ den fazla ülkede Cilt bakımıSaç BakımıCilt TemizliğiBebek ürünlerive Anti- Aging ürünlerinde tercih edilen uzman marka konumundadır. Sebamed ürünlerinin içeriğinde sağladığı pH 5.5 cildinizi koruyan benzersiz bir bileşendir. 


Sebamed yaptığı klinik çalışmalarda ürünlerini hayvanlar üzerinde test etmez. TümSebamed ürünleri Dermatolojik olarak test edilerek tüketicilerine sunulur. Sebamed ürünlerinin içeriğinde Alkali kimyasal madde bulunmaz. Bu nedenle Sebamed ürünleri diğer markalara kıyasla 6 kat daha az alerjik reaksiyon gösterir.

Sebamed Kullananlar ve Sebamed ürünleri hakkındaki yorumlara göz atmak istermisiniz.?
Sebamed Visio 
Sebamed Clear Face 
SebamedQ10 Göz Altı Kremi 
Sebamed Krem 
Sebamed Şampuan
Sebamed Güneş Kremi 
Genital Bölge Temizliği ürünleri
Bebek Yüz Kremi Bebek Bakım Seti
Sebamed Nemlendirici Krem
Sebamed Dökülmesine Karşı Etkili Şampuan
Sebamed Bebek Yüz Kremi
Sebamed Sivilce Kremi
Sebamed Güneş Kremi 50 Faktör 
Sebamed 60 Faktör Güneş Kremi
Sebamed Sabun
Sebamed Kompakt
Sebamed İntim
Sebamed Deodorant
Sebamed Rollon
Sebamed Bebek Ürünleri
Sebamed Cilt Bakım Ürünleri
Sebamed Cilt Temizliği Ürünleri
Sebamed Anti Aging Sebamed Saç Bakım Ürünleri 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bunları da Paylaşmışız