8 Ocak 2011 Cumartesi

STILESTA.COM ALIŞVERİŞİN YEPYENİ ADRESİ


Stilesta.com çok yakında yayın hayatına başlıyor...diğer alışveriş sitelerinden farkı, yepyeni konsepti görmek için şimdiden üye olmakta fayda var...

Sektöre hızlı bir giriş yapacak olan Stilesta.com farkını görmek için biraz beklemeye değecektir...

TRENDİYİZ.COM...YENİ TAKI DÜNYANIZ...

Aslında MBA bile yapmış bir Endüstri Mühendisi olan Seçil Aşık, aşık olduğu takılar dünyasına yepyeni bir solukla giriş yapıyor...yurt dışından ithal ettiği ürünlerini inanılmaz uygun fiyatlara yeni açılışını yaptığı sitesinde sizlere sunuyor...
trendiyiz.com vazgeçemeyeceğiniz bir site olma yolunda...demedi demeyin...kıyafetlerimizi giyeceğimiz ortama göre hazırlamak için en vazgeçilmezimiz takılar...en uygun fiyat..en gözalıcı modeller..en yüksek kalite ile trendiyiz.com'da...


Trendiyiz.com  Hakkında
Trendiyiz.com   ofisinizden hatta evinizin konforundan ayrılmadan, yorulmanıza gerek kalmadan sevdiklerinize ve kendinize zevkle takı seçip, göndermenizi kolaylaştıran bir internet mağazasıdır.
Toptan fiyatına perakende satış gerçekleştiren   Trendiyiz.com da bulunan takılar özel olarak seçilerek sadece trendiyiz.com için ithal edilmiştir. Aynı mağazalardan alışveriş yapmaktan, kendisinde bulunan ürünleri herkeste görmekten sıkılanlar için uygun takının yeni adresi olan sitede kendiniz ve sevdikleriniz için farklı alternatifler bulabilirsiniz.
Dünyada hızla yayılan bu alışveriş türünü size ülkenin en güçlü bankalarının güvenlik sistemleriyle ( kredi kartı numaranız bankadan başka kimse tarafından görülmeden ) ulaştırıyoruz.

6 Ocak 2011 Perşembe

İSTANBUL FASHION WEEK 2011


İstanbul Fashion Week....3 Şubat Perşembe saat 10:30'da başlayacak ve 6 Şubat Pazar 23:30' kadar devam edecek...Mekan mı Santral İstanbul Ana Galeri Binası....

 ' Ülkemizin Resmi Moda Haftasıdır ' 

Bu yıl 4. kez düzenlenecek olan İstanbul Moda Günleri etkinliğinde, markalar ve tasarımcılar 2012 Sonbahar/Kış koleksiyonlarını tanıtacaklar. 
Moda tutkunlarının rahatlıkla ulaşabileceği Santral İstanbul’da düzenlenecek IFW 2011, daha çok moda severin organizasyonu rahatlıkla takip edebilmesi için 700 ve 350 kişilik iki ayrı salonda gerçekleşecek.

Peki İstanbul Fashion Week kapsamında hangi tasarımcılar ne yapacaklar ??

Özlem Süer, Hakan Yıldırım, Ümit Ünal ve Bahar Korçan defile yapmazken Arzu Kaprol organizasyon alanı dışında bir performans gerçekleştirecek. Lug von Siga (Gül Ağış) karma defilelerden soloya geçiş yaparken daha önceki edisyonlarda solo yapan Mehtap Elaidi, Gamze Saraçoğlu, Atıl Kutoğlu, Özgür Masur, Simay Bülbül, Özlem Kaya ve Günseli Türkay da solo defilelere devam edecekler.

Daha önce podyumda iki kez karma defile ile boy gösteren Zeynep Tosun ve Zeynep Erdoğan'a erkek koleksiyonu ile Niyazi Erdoğan eşlik edecek. Genç tasarımcılar Karma 1 grubunda yer alıyor.

Nej markası ile Nejla Güvenç, Tuvana Büyükçınar, Rana-Berna Canok kardeşler ise takı tasarımlarıyla tanıdığımız Deniz Kaprol ile birlikte Karma 2 defilesini gerçekleştirecek.

Bu sene podyumda ilk kez koleksiyonlarını göreceğimiz yeni isimler ise Aslı Güler, Janucha markası ile Jale Hürdoğan ve Erol Albayrak. Bu üç tasarımcı Karma 3 grubunda yer alıyor.



2 Ocak 2011 Pazar

2011 İçin Yıldızlar Bize Neler Söylüyor?


Susan Miller 2011 burç haritası yorumunu merak edenler var mı?


Yeni yıl Koç ve Boğa için aşk yılı olacak 


Koç - Boğa: Koçların en son 1999’da böyle harika bir yılları olmuştu. 2011 daha da güzel olacak. Yılın ilk altı ayında bekar koçlar çok gezmeli, dışarı çıkmalı. Erkek arkadaşı olanlar evlenecek. Evli olanlar ise ilişkilerine mutluluk katacak. Boğalar için de aynı gelişmeler yaşanacak. Bu 4 Haziran’da başlayacak, 12 Haziran 2012’ye kadar devam edecek. Bu nedenle iki burçtan bir arada bahsedeceğim. Jüpiter bu iki burcun da her zamankinden daha çok gezmesini sağlayacak. Koç yılın ilk yarısı, boğa yılın ikinci yarısı... Ufukları açılacak, bu sene verecekleri kararlar sonları 10 yıl etkileyecek. Koçların iş ilişkilerinde problemler olabilir.  Bunlar ciddi sorunlar da olabilir, küçük problemler de... Mesela iş yaptıkları kişinin kendilerine ihtiyacı olabilir. Boğalar Kasım 2011’den itibaren sekiz ay boyunca muhteşem bir aşk yaşayacak. Bunun için Mars’a teşekkür etmeliler. Boğalar ofiste çok çalışıyor, yeterince yardım almıyor. Bu hane içinde de geçerli. Yardımcıları veya bebek bakıcıları istifa edebilir. Koç kariyer konusunda büyük değişimler geçirecek. Bazıları yeni, prestijli bir işe geçecek. Diğerleri geçmeyi umacak ve sonunda başaracak. Ocak ayı Koç’un kariyeri anlamında mükemmel bir ay olacak. Boğaların ise Şubat ayında muhteşem iş atılımları olacak.


İkizler ile Yay kariyer ve çocuk yapacak


İkizler- Yay: Burçlarının başına doğru doğan ikizler ve sonuna doğru doğan yay 21 Aralık’ta gerçekleşeceğini söylediğimiz tutulmanın tam ortasına düşüyorlar. Bu burçlar sağlıklarına dikkat etmeli. Tutulma en son bu burçların üzerinde 2001 sonunda, 2002 ve 2003 yılında olmuştu. Ayrıca 1992’ye de çok benzeyen bir yıl. O yılları düşünmeliler. Geriye dönüp eskiyi düşündüğümüzde bazen öne çıkan temel mevzular olur. Onlara dikkat almalılar. Tutulmayı atlattıktan sonra her iki burcun da önünde yepyeni bir rota, yeni bir yol olacak. İyi ilişkiler daha iyi olacak, gelişecek. Evli olan ikizler ve yaylar eşleriyle ortak bir şey yapacak. Bu bir bebek olabilir, iş kurmak olabilir ya da ev sahibi olmak olabilir. Kısaca yeni fırsatlar doğacak. Ancak kendilerini de ihmal etmemeliler. İkizler 2010’da kariyer olarak harika bir yıl geçirdi. Bu 2011’in ilk altı ayı devam edecek. Marsın etkisiyle ikizlerin evden çalışması veya aileyi daha fazla görmesi de mümkün. Merkürü ikizlere hükmeder. Merküri geri çekildiği için ikizler 2011’de mekanik problemler de yaşayacak. Arabaları yolda kalabilir, uçakları bozulabilir. Bu yüzden 21’in öncesinde ve sonrasındaki birkaç gün uçağa binmeseler, hatta ajandalarını boş tutsalar iyi olur. Türkiye 29 dereceyle ikizler burcunun üstüne doğmuş bir ülke. Aynı tutulma gibi...Bu yüzden 21 Aralık’ta Türkiye’deki hava koşullarında da bir olağan dışılık gözlemlemek mümkün.


Yengeç 2011 kariyer, Oğlak 2011 aşk demek


Yengeç - Oğlak : Geçen yıl yengeçlerin aile ilişkilerinde problemler vardı. Bu sene yavaş yavaş düzelecek. Aile ve ev içindeki sorumlulukları devam ederken, kariyerleri de bir çiçek gibi açacak. Yengeçler genel olarak birilerine bağlı çalışmayı sevmez. Bu yıl kendi işlerini kurmaları için iyi bir fırsat olabilir. Marsın etkisiyle yengeç ve oğlaklar çok seyahat edecek. Burçlarının başında doğan Oğlaklar bu yıl aşka muhtaç kaldı. Özellikle onlara yılbaşı arefesinde seyahat tevsiye ediyorum. Sevgilisi olmayanların, biriyle yakınlaşacağı bir dönem olacak. Oğlaklar size söylüyorum:” Hep iş, hep iş olmaz. Biraz sosyalleşmeniz lazım. Ve sosyalleşmeden aşkı bulamazsınız.”


Aslan ile Kova zengin olacak!


Aslan-Kova: Aslanlar ve kovalar için 2011 para yılı olacak. Yıllardır ekstra harcamalarla mücadele etmek zorunda kaldılar, giderlerle gelirlerin bir dengesini tutturmaya çalıştılar. Ama 2011 Mart’tan itibaren rahatlayacaklar. Aslanların kariyeri çok çok büyüyecek, karşılarına çok büyük fırsatlar çıkacak. Ama bu Mayıs’tan önce olmayacak. Özellikle Kasım 2011’de işler çok büyüyecek ve bu durum 2012 yılı boyunca da devam edecek. 10 yıllık çalışmalarının karşılığını nihayet alacaklar. Kovalar emlağa yatırım yapmalı. Büyük dolaplarla dolu, güzel manzaralı bir ev kovaları bekliyor. Bu da Mayıs’tan önce olmayacak. Paraları yetmese bile ailelerinden, arkadaşlarından ya da şirketlerinden borç alıp bu eve sahip olacaklar. Aslan ve Kova’nın aynı zamanda 2011’in Kasım veya Aralık ayından itibaren çok para harcayacakları büyük bir projeleri olacak ve bu 2012’yi de kapsayacak. Paraya kavuşuyorlar ama bunu kontrollü harcamaları gerek. Diyelim ki evde bir tadilat yapılıyorsa, neye ne kadar harcandığını madde madde kontrol etmeliler. Bu gider bir hayat tarzı değişikliği de ilgili olabilir. Taşınmaları veya bebek sahibi olmaları mümkün..


Başak ile Balık’ın para musluğu açılacak


Başak - Balık: 2010’da çok acı çektiler. Yakın ilişkilerinde ve sağlıklarında problemler yaşadılar. Balıklar bunu daha da ağır yaşadı. 2010’un 16 Mart’ı Balıklar için kötü bir dönemdi. 2011 kesinlikle daha iyi olacak. Başak ve balıklar için paranın musluğu açılıyor. Yıl başlar başlamaz çok güzel para kazanmaya başlayacaklar. Sanki biri kapılarının önüne kamyonla altın boşaltacak. Bu bolluk gezegeni jüpiterin etkisinden kaynaklanıyor ama sonsuza dek sürmeyecek. O yüzden mutlaka para biriktirmeliler. Size Tiger Woods örneğini vermek istiyorum. Tüm para kazanma yolları yüzüne kapandı, birikimlerini de yitirdi. Başak ve balıkları işte de bir değişiklik bekliyor. Şirket küçülmesine gidilebilir. Onlara inanan, güvenen, destekleyen müdürleri aniden işten ayrılabilir. Ve bu durum işteki konumlarını etkileyebilir. İki burç da çok seyahat edecek. Başaklar daha çok yurt dışına, deniz aşırı ülkelere, balıklar ise evlerine daha yakın yerlere... Televizyon, radyo, internet, gazete yani yayıncılık alanında başaklar ve balıklara fırsat doğacak. Mars genelde bir burç üzerinde yedi hafta kalır ama 2011’de çok olağan dışı bir şey yapıyor ve başak üzerinde 8 ay kalıyor. Başaklar gerçekten çok meşgul olacak. Balıklar yeni ortaklıklara da yelken açabilir.


Terazi ve Akrep’e aşk ve bebek sürprizi


Terazi - Akrep: Ekim ayı teraziler için çok çetrefilli geçti. 7 Ekim’deki tutulmaya yakın doğanlar bundan paylarını aldılar. Hayatlarında önemli kararlar verdiler. Bu yıl terazilerin hayatında büyük bir değişiklik olacak ve istikrar gelecek. Evlenebilirler, bebek sahibi olabilirler, başka bir ülkeye taşınabilirler, iş kurabilirler... Yalnız bilmeleri gerekir ki, bu ne olursa olsun geri dönüşü yok. Bebek sahibi olmak için mükemmel bir zaman. Kalsiyum desteği alın, daha fazla yoğurt, peynir yeyin. Çünkü satürn 2011’de terazilerin enerjisini biraz azaltacak. Ayrıca her 12 haftada bir dişçiye gidin. Ekimde doğan akrepler benzer etkileri 2012 Kasım’ından itibaren hissedecekler. Diğerleri 2013’den sonra... Akreplerin geçen sene aşk hayatları kötü gitmiş olabilir. Ama bu yıl iyi olacak. Tüm partilere davetlere gitmeliler. Aşktaki şansları 4 Haziran 2011’e kadar sürecek sonra akrepler tacı oğlaklara devredecekler ki oğlakların buna ümitsizce ihtiyacı var.


21 Aralık tutulmasından hangi burç nasıl etkilenecek?


Tutulma olduğunda önceliklerimiz değişir. Planlarımıza uyamayabiliriz. O yüzden her şeyi son dakikaya sıkıştırmayın. Programınızı bütün aya yayın.


- Koç: Arabayla ya da trenle mekanik problemler yaşayacaksınız. Mesela karda yolda kalabilirsiniz. Ya da sizi sinirlendirecek bir haber alabilirsiniz.


- Boğa: Para sıkıntısı çekeceksiniz. Beklenmedik masraflar çıkacak.


- İkizler: Sağlığınıza ve ilişkilerinize dikkat edin. Eğer patronunuzdan hoşlanmıyorsanız, onunla konuşurken ya da ona mesaj atarken iki kere düşünün. Sosyal medyada yazacaklarınıza dikkat edin.


- Yengeç: Sevdiğiniz biri, bir arkadaşınız hastaneye yatabilir. Gezmek tozmak yerine vaktinizi hastanede geçireceksiniz çünkü bu kişinin size ihtiyacı var.


- Aslan: Bir arkadaşınızın ya size ihtiyacı olacak ya da bir arkadaşınız sizi üzecek, aranız bozulacak.


- Başak: İş hayatınızda bir değişiklik olacak.


- Terazi: Kardeşiniz ya da bir akrabanızla problem yaşayacaksınız. Ya da bir yolculukta sorun yaşayacaksınız. Mesela bir seyahatten eve istediğiniz sürede dönemeyeceksiniz.


- Akrep: Akrepler parayı çok sever. Fakat etrafınızda paraya ihtiyacı olan insanlar olacak ve onlara yardım edeceksiniz. Yüklü miktarda borç vereceksiniz.


- Yay: Sağlığınıza ve ortaklık ilişkilerenize dikkat edin. Sizin için önemli biri hayatınızda büyük bir değişikliğe yol açacak.


- Oğlak: Evde veya işte sizin için çalışan, çok güvendiğiniz biri istifa edecek ve bu tüm düzeninizi bozacak.


- Kova: Aşk hayatınızda veya yaratıcılığınızla ilgili bir problem yaşayacaksınız.


- Balık: Ev ve aile içinde bir sorun yaşayacaksınız.




Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bunları da Paylaşmışız