31 Aralık 2011 Cumartesi

2012 TADINDAN YENMEZ BİR YIL OLSUN


Yıllar akıp geçse de hızla bir tek şey var değişmeyen dileklerimiz, hayallerimiz, umutlarımız, beklentilerimiz...Hayatı yaşanır kılan da bu bitmek bilmeyen insani durum sanırım...
2011 kim için nasıl geçti bilinmez, dışarıdan bakınca herkes mutlu, umut dolu...çoğunlukla dışı seni içi beni yakar bir hal söz konusudur ya bir dokun bin ah işit derler...
2012 için ne kadar güzel dilek varsa hepsi gerçekleşsin ister gönül..herkesler mutlu mesut yaşasın, hayat kavgası denen illet barışla son bulsun, herkes istediğine kavuşsun ne olur sanki bütün hayaller gerçek olsa, herkes huzurlu, güler yüzlü olabilse değil mi:)
Benim kendi adıma 2012 isteklerimi yaz yaz bitmez..o kadar çok yani..bakalım alt tarafı 365 gün sonra bitecek olan ömründe 2012 bana istediklerimi verebilecek mi;)
Huzur istiyorum mesela, stressiz rahat rahat çalışabilmeyi istiyorum...
Sağlık istiyorum öncelikle abim için sonra tüm sevdiklerim ve tabi kendim için, sağlık olmazsa her şeyin olsa da bir anlam ifade etmediğini bu sene öğrendik maalesef...
Bol kazanç istiyorum, işlerimin yoğunluğu yetmedi bu sene geceyarılarına kadar çalışmak az gelmiş olacak ki bu istek ilk üçte, iş konusunda doyumsuz bir tavır var bende bakalım nereye kadar devam edecek..
Aşk istiyorum en keyiflisinden, nasıl oluyorsa bilemedim şimdi, ne zaman aşk olsa hayatımda illa bir dramatik durum oluşur ama yılmamışım belli ki:))
Dostlarımla bol vakit, bol seyahatler, bol kitap hem de o kadar bol ki kütüphane odam dolsun taşsın sığmasın...
geri kalan isteklerim tamamen maddi değeri olan sırayla hallolacak şeyler burada tek tek kaleme almanın manası yok zira burada kalem kullanmıyor olmak da ayrı bir ironi oldu bu cümlede ;)

2012 Tüm neşesiyle, gülen yüzüyle gelsin otursun hayatımızın en baş köşesine ve gidene kadar da hep gülsün, güldürsün...
Aslına bakarsanız her sene en özel dilekler sıralanır da yıl içinde olmadığında hayal kırıklığı yaratır ya bu yıl öyle olmasın yeter...geçen yılı aratmasın yeter....beterin beteri varmış dedirtmesin kimseye...
Her şey olması gerektiği gibi oluyor her halükarda umarım en iyisinin olma vakti gelmiştir hepimiz için...
MUTLU YILLAR..SEVGİLER...

30 Aralık 2011 Cuma

SAKAZEN ELBİSELER


Sakazen bu aralar nelerle uğraşıyor derseniz birkaç örnek gösterebilirim sizlere...
Elbiseler var bu ara çalışmalarım arasında çoğunlukla bir de ceketler tabi önümüzdeki günlerde ise trikolara geçiyorum artık kış bitmeden hırka,elbise ve alternatif triko modellere başlıyorum...
Önceliği lycralı olması sebebiyle keyifle çalıştığım tafta kumaşlara elbise uygulamaya vermiştim ki beden aralıkları ara bedenlerde kıyafet bulmakta zorlanan bayanlara hitap ediyor..hem lycralı hem de tafta gibi sert bir kumaş olması hatların istediğiniz görünüme girmesini sağlıyor bir nevi sihir gibi..işte bu yüzden de çok keyifli çalışmalar oldu...Üstelik de 60'lı yılların belden kesik modelleri olmasına rağmen büyük bedende güzel bir sonuç yakaladı...

Bir de satenler var ki ben parlak yüzünü çok sevmesem de kumaşın tersi ile istediğim sonucu elde etmiş olmanın mutluluğunu yaşıyorum...kuplu kesimlerde kumaşın hem tersi hem de yüzünü uygulayarak ışık efekti yarattım ve çok sevdim..

Denemek isterim ama nasıl diye soran bayanlar...e-mail ile bana ulaşırsanız hesaba havale seçeneği ile 3 iş günü içinde beğendiğiniz modeli size ulaştırmış olurum...kargo ücreti alıcıya ait olmak şartıyla tabi;)





MODALİZA'DAN MARK JACOBS ÇANTA HEDİYE


Bir hediye haberi de ModaLiza'dan geliyor...Marc by Marc Jacobs marka kahverengi bir çanta...
Birinci yaşını aralık ayı içinde kutlayan ModaLiza'nın keyifli yazılarını takip etmek isterseniz ve tabi ki fotoğraftaki çanta çekilişinde şansınızı denemek isterseniz Buraya tıklamanız yeterli...
Çanta bahane blogger arkadaşlığı şahane diyenlerdenseniz hiç durmayın hem belki şansınız da açıktır bu ara kim bilir;)
Blogunu ziyaret ederek ModaLiza'nın facebook, twitter ve formspring hesaplarına da ulaşabilirsiniz...


29 Aralık 2011 Perşembe

Diamond'ın Tek Taş Yüzük Hediyesi Müthiş!

General Mobile’ın kadın Serisi Diamond Touch, Bar ve Qwerty klavyeli modelleri yılbaşında tek taş yüzük hediyeli.

Eşinizin, nişanlınızın ya da sevgilinizin; kaliteli ve aynı zamanda ‘cool’  bir telefon hayal ettiğini biliyorsunuz. Tüm kadınların aynı zamanda bir tek taş yüzük hayali olduğunu da! Yılbaşı yaklaşıyor ve siz yine ne alsam derdine mi düştünüz? Bir taşla iki kuş vurmaya ne dersiniz?

İşte! Tam da bu noktada Swarovski taşlarla süslenmiş bir telefona gözünüz ilişiyor: General Mobile Diamond... Üstelik tek taş yüzük hediyeli.

Tüm kadınların ilgisini çekecek özellikleri ve cazibesiyle bu ikili kadınların rüyasını süslüyor. Kadınların asla hayır diyemeyeceği ve yanından ayıramayacağı Swarovski taşlı Diamond serisi, Touch, Bar ve Qwerty klavyeli modelleri ile tarzını ortaya koymak isteyen tüm kadınlara hitap ediyor. Aynalı deri kutusu ve şık deri kılıfıyla da tam bir mücevher kutusunu anımsatıyor.

Yeni yıla tarzını ortaya koyarak girmek isteyen kadınların gönüllerini fethedecek Diamond Telefonlar; bu yılbaşında, eşini, nişanlısını ya da sevgilisini mutlu etmek isteyen erkeklerin ilk tercihlerinden olacağa benziyor.

Zor beğenen kadınlar için Diamond Qwerty: Liderlik özelliğini ruhunda barındıran, karar verici olan ve zor beğenen kadınların tercihi...

Özgürlüğüne düşkün kadınlar için Diamond Touch:  Şık görünmeyi seven ancak rahatına ve özgürlüğüne düşkün ve sosyal ağlarda da ön planda olmayı seven kadınların tercihi...

Romantik kadınlar için Diamond Bar:  Sade ve klasik bir hayatı tercih eden romantik kadınların tercihi...

Daha detaylı bilgilere buradan ulaşabilirsiniz; http://www.facebook.com/GeneralMobile


Bir bumads advertorial içeriğidir.

FASHION BY PRIDE'DAN 3 KİŞİYE HEDİYE HEM DE STİL DİREKTÖRÜ ARACILIĞIYLA..


Fashion by Pride uzun zamandır keyifle takip ettiğim blog yazarı ve genç tasarımcılardan biri..kendisiyle şahsen tanışma fırsatımız olmadı hiç ama facebook ve twitter sayesinde daha yakından tanıma imkanı her zaman var malum..
Stil Direktörümü de henüz yakından tanımış değilim işin gerçeği ama sanal da olsa dost saydığım bir kişilik...
Bu iki özel insanın gerçekteki dostluklarını birlikten güç doğar ifadesine yaraşır bir yarışma ile öğrenmiş bulunuyorum:)
Fashion by Pride Stil Direktörümün tabiriyle mucizeler yarattığı tasarımlarından bazılarını izleyenlerine hediye etmeye karar vermiş..yaratıcılığın izlerini bir bakışta göreceğiniz bu tasarımlardan birine sahip olmanın şartlarını Stil Direktörümün sayfasından öğrenmeniz mümkün...
Şartlar çok basit ama daha önemlisi bakalım Stil Direktörümüz Fashion by Pride hakkında neler yazmış ve hediyeler nelermiş...doğrudan kopyaladım ve sizler için buraya yapıştırdım ki sürç-ü lisan olmasın;)


"ilk defa benim aracılığımla sizlerle paylaşıyor olduğumuz yeni gelişmeler ise; çok yakında görücüye çıkacak olan deri giyim koleksiyonu ile kaliteden ödün vermeyeceğini, yeni çanta modelleri ile yine farklılık yaratıp tekdüzelikten uzak kalacağını ve mutfak tekstili grubu ile de sizi şaşırtacağını haberdar edelim.

Pride'ın ürünleri tasarlarken tek prensibi "Kendisinin memnun kalmayacağı bir ürünü asla realiteye taşımaması…" Kalite, kullanım kolaylığı ve farklı tasarıma sahip olmayan bir ürünün asla üretilmemesi gerektiği düşüncesinde. Bu nedenle kendi tasarımlarında da kaliteden asla ödün vermiyor. Son dönemde göz dolduran "Pride Boxy Bag" modeli için tamamı ithal ürünleri bir araya getirmeyi tercih ediyor.

Ayrıca yine ilk kez benim aracılığımla haberdar olduğunuz; yakalarında da %100 gerçek deri kullanıyor.
Pride Boxy Bag'ler kişiselleştirile biliniyor. Belirleyeceğiniz temada size sunulan kumaş örneklerinden seçim yapıp aksesuar rengini belirleyip hatta yan kısmına kendi imzanız uygulayabiliyor. Deri yakalar için de durum aynı. İstediğiniz ölçüde ve forma tercih edeceğiniz renklerde üretilebiliyor. İletişim için kendisine yazabilirsiniz.

"Fashionbypride" tasarımlarına havale yolu ile sahip olabileceğiniz gibi; İstanbul dışında başka şehirlerde satışa sunulan seçkin butiklerden de ulaşma şansınız var. Bakınız:  Satış Noktaları Ayrıca online olarak "yeniçarşım.com" dan da sahip olabilirsiniz."


Sizlere hediye edeceğimiz ürünler ve detayları:

1. ürün siyah beyaz Pride Collar (Yaka): %100 gerçek deri veya nubuk, boyun ölçüsüne göre ayarlanabilir, punto dikişlidir. Straplez üzerine, elbise, kazak, gömlek üzerine kombinleyebilirsiniz.

2. ürün cupcake Pride Boxy Bag: Waterproof (su geçirmez) ithal kumaş veya ithal sky deri kaplama, ithal aksesuarları kararma, oksitlenme yapmaz (metal aksanlar) İç kaplama sky deri, ayarlanabilir omuz askısı, 2 adet iç bölme, 30 X 14 X 14 cm.

3. ürün Pride'ın meşhur tütüleri: %100 ithal form kazanabilen tül kumaş (ister buruşuk, ister düz keyfiniz nasıl isterse o şekilde kullanım kolaylığına sahip), ithal saten iç astar ve ayarlanabilir kuşak, tek beden 34-36-38 bedene uygun, ekru ton.

Bu güzelliklere sahip olmak isterseniz gerçekleştirmeniz gereken bir kaç şey var..küçük detaylar...bütün bu detaylara da Buradan ulaşabilirsiniz...Yazının içinde bir çok kez linkleri paylaşmaya çalıştım istediğiniz her bilgiye kolayca ulaşabilmeniz için...hadi bakalım kolay gelsin:)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bunları da Paylaşmışız