2 Şubat 2011 Çarşamba

FRANSADAN YEPYENİ VÜCUT KREMİ SERİSİ İLE : NUXE BODY



NUXE’TEN YEPYENİ BİR VÜCUT BAKIM SERİSİ: NUXE BODY…

Her ürünüyle kadınları güzelliğin doğasına yolculuğa çıkaran ve doğal güzelliğin sembol ismi haline gelen NUXE’ten yepyeni bir vücut bakım serisi: NUXE BODY… Dermokozmetiğin dünyaca ünlü Fransız markası NUXE, yeni ürün serisi ile vücut güzelliğinde mucizeler yaratıyor. NUXE BODY serisi, Vücut Bakım Keyfi ve İnceltici Bakım Uzmanlığı olmak üzere iki farklı ürün grubundan oluşuyor. Vücut Bakım Keyfi grubunda Rahatlatıcı Duş Jeli, Arındırıcı Vücut Peelingi, 24 Saat Nemlendirici Vücut Sütü ve Sıkılaştırıcı Vücut Kremi olmak üzere 4 ayrı ürün bulunuyor. İnceltici Bakım Uzmanlığında ise 2 farklı selülit tipine yönelik etkin bakım ve kullanım keyfi sunan Selülit Giderici İnceltici Vücut Serumu ve Selülit Giderici İnceltici Vücut Yağı seçenekleri yer alıyor. %90’a yakın doğal içeriğe sahip olan NUXE BODY serisi, %100 kullanım keyfi sağlıyor.
Yüz güzelliği kadar vücut güzelliği de kadınlar için vazgeçilmezler arasında. NUXE, Badem ve Portakal Çiçeği yapraklarından oluşan doğal formüller içeren NUXE BODY serisi ile kadınların tüm beklentilerini karşılıyor. NUXE BODY serisi, yatıştırıcı ve yumuşatıcı etkisiyle kadınların mükemmel sonuçlara ulaşmalarına yardımcı oluyor. Hassas ürün dokuları ve büyüleyici kokuları ile de kullanım keyfini en üst seviyeye çıkarıyor.

NUXE BODY VÜCUT BAKIM KEYFİ SERİSİ
NUXE BODY Rahatlatıcı Duş Jeli ile keyif dolu bir banyo serüveni…
NUXE BODY Rahatlatıcı Duş Jeli, Hindistan Cevizinden üretilen aktif maddeleri ile cildinizi nazikçe temizleyerek üstün hijyen sağlıyor. Tüm cilt tiplerine uygun olan ürün, botanik temizleme yaparken hoş dokusu, yumuşak ve yoğun köpüğü ile duş keyfinize keyif katıyor. Cildinizi kurutmadan temizleyen NUXE BODY Rahatlatıcı Duş Jeli, vücudunuzu rahatlatıcı etki gösteriyor.
Yumuşak ve pürüzsüz bir cilt için NUXE Arındırıcı Vücut Peelingi…
Pürüzsüz bir cilde sahip olmak isteyenlerin hayalleri NUXE Arındırıcı Vücut Peelingi ile gerçek oluyor. Ürün; Portakal Kabuğu, Liçi Çekirdeği ve Ceviz Kabuğu Pudrası kökenli %100 bitkisel eksfolian tanecikleri içeren kremsi dokusu ile peeling etkisi gerçekleştiriyor ve cilt yüzeyini pürüzsüzleştiriyor. Yoğun peeling içeriği ile öne çıkan ürün, etkisini ise son derece nazikçe gösteriyor. Sonuçta çiçek yaprağı kadar yumuşacık bir cilt ve pürüzsüz bir cilt yüzeyi ortaya çıkıyor.
Kuru ciltler için çözüm; NUXE 24 Saat Nemlendirici Vücut Sütü…
NUXE BODY serisinin kuru ciltler için sunduğu çözüm ise NUXE 24 Saat Nemlendirici Vücut Sütü… İçeriğindeki Buğday Özü ile kuru ciltlere hızlı ve uzun süreli nemlendirme sağlayan ürün, Tatlı Badem ve Ayçiçeği Yağı ile cilt kuruluğunu gidermeye yardımcı oluyor. Ultra akışkan dokusu ile de yağlı bir his bırakmadan çabucak emiliyor ve daha yumuşak bir cilt vadediyor. Ürün, pompalı şişesi ile hızlı ve rahat bir kullanım sağlıyor.
NUXE Sıkılaştırıcı Vücut Kremi ile çift etkili bakım…
NUXE Sıkılaştırıcı Vücut Kremi, sıkılaştırıcı ve anti-aging etkisi ile inanılmaz sonuçlar ortaya koyuyor. Ürünün içeriğindeki Brezilya Mimozası anında toparlayıcı etki gösteriyor; Yulaf Polisakaridi, Kigalia Africana ve Çavdar Özü ise sürekli kullanım sonucunda daha sıkı bir cilde kavuşmanıza yardımcı oluyor. Ayrıca yine Yasemin Çiçeği Özü ve E Vitamini ile erken cilt sarkmalarına karşı koruyucu etki gösteriyor. Cilde hızla nüfuz eden krem formu sayesinde tüm cilt tiplerinde ve basen, karın, göğüs, kol gibi elastikiyet kaybı görülen bölgelerde masaj ile kolayca kullanılabiliyor.

NUXE BODY İNCELTİCİ BAKIM UZMANLIĞI SERİSİ
Yağ tutulmasından kaynaklı selülitler için NUXE Selülit Giderici İnceltici Vücut Serumu…
NUXE Selülit Giderici İnceltici Vücut Serumu, yağ tutulmasından kaynaklı selülitlere karşı üçlü inceltici etki gerçekleştiriyor. Ürün; Doğal Kafein, Kakao Polifenoleri, Glaucine ve Su Yosunu Özü gibi doğal içeriklerden oluşan formülü ile yağ stoklamasını durdurmaya, yağları yakmaya ve vücudu şekillendirmeye yardımcı oluyor. Ürünün içeriğindeki Yer Elması Çiçeği Özü, özellikle yağ birikimini engelleyici etkisi ile öne çıkıyor. NUXE Selülit Giderici İnceltici Vücut Serumu, içerdiği pigmentlerle cilt yüzeyinin düzelmesini sağlayarak gözle görülür sıkılaştırıcı etki gösteriyor. Test sonuçları, ürünün kullanımı ile ciltteki portakal kabuğu görünümünde %74 azalma, cilt yüzeyinde %72 düzleştirici etki, %100 daha sıkı bir cilt ve basen çevresinde %72 oranında incelme sağlandığını kanıtlıyor. Ürün tüm cilt tiplerine ve tüm bölgelere uygulanabiliyor.
Su tutulmasından kaynaklı selülitlere NUXE Selülit Giderici İnceltici Vücut Yağı…
NUXE, karın ve kalça bölgesinde su tutulmasından kaynaklı selülitlere karşı ise NUXE Selülit Giderici İnceltici Vücut Yağı ile çözüm üretiyor. Ürün Bitkisel Yağlar (Susam, Fındık, Macadamia Fındığı), Esansiyel Yağlar (Sedir, Greyfurt, Cedrol, Ölmezotu) ve Su Yosunu Özünden oluşan formülü ile yağ stoklanmasını azaltıyor ve ödem oluşumunu engelliyor. Yapılan testler, ürünün karın ve basen çevresinde 1,5 santimetreye varan incelme sağladığını ve cilt görünümünü %100 oranında düzelttiğini ortaya koyuyor. Kolayca emilen, cilt yüzeyini düzleştiren ve pürüzsüzleştiren NUXE Selülit Giderici İnceltici Vücut Yağı, tüm cilt tiplerine, karın ve basen bölgelerine uygulanabiliyor.
Güvenlik ve güzellik kavramlarını bir arada düşünen NUXE, ürünlerinde renklendirici madde, hayvansal katkı maddesi ve zararlı maddeler bulundurmamaya büyük önem veriyor. Aynı şekilde NUXE BODY serisinde de paraben vb. zararlı içerikler bulunmuyor.
NUXE BODY serisi, tüm seçkin eczanelerde satışa sunulmuş durumda…


Müge AKAY
Müşteri Direktörü
Med Partners Halkla İlişkiler
Tel: (0216) 577 41 41
mt@medpartnersreklam.com



SEVGİLİLER GÜNÜ İÇİN İLK YAZI ''KİPLİNG ÇANTALARI''




AŞKI KALPLERE SIĞMAYANLARA,
KIPLING’DEN SEVGİLİLER GÜNÜ’NE ÖZEL ÇANTA…

Sevgililer Günü, tüm sevenlerin, aşkın ve sevginin günü… Aynı zamanda sevgilinize ve biricik aşkınıza verdiğiniz değeri, onu ne kadar sevdiğinizi anlatmak için de harika bir fırsat. Dünya çanta modasının öncüsü Kipling, bu özel günde sevgilisine “kalbimin sahibi sensin” demek isteyenlere harika bir hediye alternatifi sunuyor. Kipling, kalp şeklindeki bozuk para çantalarıyla sevgililerin kalplerini ısıtıyor.

Sevgilinizin kalbine göre hediye Kipling’de…
Yaratıcı çizgisi ile 7’den 70’e herkesin sevgilisi Kipling, Sevgililer Günü için de son derece pratik ve şık bir alternatif oluşturuyor. Kipling’in kalp şeklindeki bozuk para çantaları kalbinizden gelen en sıcak duyguları simgeliyor. Zımbalı deri ve düz siyah deri olmak üzere iki modeli bulunan tasarımlar, şıklığı ile de dikkatleri üzerine topluyor. Kalp şeklindeki çantalar, özellikle 2011 yılında zımbalı ve üzerinde metal olan ürünlerin modaya damgasını vuracağını düşündüğünüzde çok daha cazip hale geliyor. Şık olmakla rahatlık arasındaki dengeyi daima koruyan marka, tüm tasarımlarında rahatlıktan da ödün vermiyor. Tüm bu özellikler, Sevgililer Günü alışverişine çıkanlar için Kipling mağazalarını mutlaka uğranması gereken yerlerden biri haline getiriyor.

Sevgililer Günü’nün en uyumlu çifti…
Kipling’in koleksiyonları arasında yer alan laptop çantaları da Sevgililer Günü için son derece uygun hediye alternatiflerinden biri. Dayanıklı, fonksiyonel ve şık olan laptop çantaları, farklı zevklere seslenen tasarımları ile göz kamaştırıyor. Pembe renkli laptop çantaları bayanların, siyah renkli olanlar ise beylerin her zaman kullanabilecekleri kadar şık… Çünkü onlar Sevgililer Günü’nün en uyumlu çifti. Siz de hem kendinize hem sevgilinize alın, yılın en uyumlu çifti olma fırsatını kaçırmayın.
Sevgililer Günü hediyeniz için Kipling’in İstanbul Carrefour Kozyatağı ve Capitol AVM Altunizade’deki mağazalarından, Boyner Şaşkınbakkal, Boyner İstinye Park, Ankara Kentpark AVM Triplite, Bodrum Oasis Dexter ve Kuşadası Egeport’taki cornerlarından birine mutlaka uğrayın...

Müge AKAY Duygu ÖZKAN
Müşteri Direktörü Müşteri Temsilcisi
Med Partners Halkla İlişkiler Med Partners Halkla İlişkiler
Tel: (0216) 577 41 41 Tel: (0216) 577 41 41
mt@medpartnersreklam.com pr@medpartnersreklam.com

ŞEYMEL VINTAGE GELENEKSEL GARAGE SALE

Şeymel Vintage Butik Geleneksel İndirim günlerini duyurdu bilginize...

5-6 Şubat üstelik 5-30 TL aralığı kesinlikle kaçmayacak bir indirimden söz ediyoruz...
Şeymel Vintage daha önce hiç kulağınıza çalınmadıysa hemen Burdan Blogunu ziyaret edebilir ya da 
Burdan Pasaj.com'daki sanal mağazasında gezinip ürünleri hakkında bilgi edinebilirsiniz..

Sadece 2 gün sürecek olan indirimde fırsatları kaçırmayı kim ister ki...

Nasıl mı gidilir ?
turnacıbası sokak anabala han no 13 kat 1 daire 101 beyoglu
(galatasaray hamamı yolu üstünde) 
tel:0212 244 73 62 


ALAMARKA.COM'DA ŞUBAT SÜPRİZİNE HAZIR MISINIZ??


Alamarka.com hızla artan bir büyüme oranıyla, her yeni günde karşımıza çıkan süprizleri, birbirinden cazip kampanyaları ve farkını hissettiren hediyeleri ile kısa sürede benzerlerinin arasından sıyrılıp kendini kanıtlamış dinamik bir alışveriş sitesi...
Üstelik her ay takip edilmesi kolay ve eğlenceli bir yenilik daha çıkarıyor karşımıza...Alamarka.com tanımak isteyenler için sadece bir tık uzakta...
Bu ay ilk adımı atarsanız pişman olmayacağınıza eminim çünkü çok keyifli bir hediyesi var...Takipçileri çok iyi bilirler Alamarka.com'da bir süredir ipod saati uygulaması yoğun istek neticesinde ipod avı oyunu ile binlerce müşterisine inanılmaz uygun fiyata ipod kazandırdı..
Şimdi ise yapmanız gereken çok çok kolay 15 Şubat'a kadar en çok arkadaşını davet eden kişi ipod kazanıyor...
Mail listelerinizi bir daha gözden geçirmeye hazır olun bence, bu fırsat kaçmaz kesinlikle...

Hemen arkadaşlarınızı davet etmek için BURAYA tıklayabilirsiniz...





IFW DENİZ KAPROL 'dkaprol / Fallen Angels' TAKI KOLEKSİYONU



ISTANBUL FASHION WEEK KAPSAMINDA
TÜRKİYE’NİN İLK TAKI TASARIMI DEFİLESİ GERÇEKLEŞİYOR!
Bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan İstanbul Fashion Week 2011 kapsamındaki Deniz Kaprol imzalı “dkaprol / Fallen Angels” defilesi, İTKİB’in organizasyonunda, Moda Tasarımcıları Derneği (MTD), Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) ve İstanbul Moda Akademisi (İMA) işbirliğiyle düzenleniyor…
Uğurkan Erez koreograflığında, kreatif direktörlüğünü Bige Ökten’in yaptığı ve başarılı fotoğraf sanatçısı Mehmet Turgut’un hazırlayacağı bir enstalasyon ile başlayacak defilede“dkaprol” “ Fallen Angels” ve labirent konseptli tasarımlarını yine Türkiye’de bir ilke imza atarak Erkek modeller üzerinde bizlere sunacak.




Deniz Kaprol bizlere bir ilki yaşatacak ve takı tasarımlarını defile ile podyuma taşıyacak...Bu Türkiye'de ilk kez yapılacak olan bir uygulama ve aslında moda dünyasındaki önüne geçilemez gelişmenin bir ispatı...Modanın sadece giyimden ibaret olmadığının bir göstergesi...


1 Şubat 2011 Salı

TREND-İST.COM'A TEŞEKKÜRLER:)


Mehtap Elaidi Defilesinde yerimi hazırlayan Trend-İst'e nasıl teşekkür etsem az...
Çok mutlu ettiniz beni çokkk:))



MEHTAP ELAİDİ 4 ŞUBAT IFW DAVETİYEM


MEHTAP ELAİDİ  4 ŞUBAT IFW SANTRAL DEFİLE ALANI A'DA ve ben orada olacağım..

Simay Bülbül defilesinin ardından saat 18:00'da Mehtap Elaidi defilesi için olabildiğince erken salon önünde olunması gerektiği, bu seneki yer sıkıntısı nedeniyle ayakta misafir alınamayacağı özellikle bildirilmiş...

Ayakta defile izlemek çok da keyif veren bir durum değil aslında, yer sıkıntısı kaliteli sonuç almak açısından iyi bile olmuş olabilir bu şartlarda...Ama keşke daha büyük bir mekanda daha çok kişi oturarak izleyebilseydi..En keyiflisi bu olurdu..kısmet...

Mehtap Elaidi  hayat çizgisi ile de en az tasarımları kadar ilgimi çeken bir tasarımcı orada olmaktan mutlu olacağım kesin:)


ÖZGÜR MASUR - 5 ŞUBAT - İFW DAVETLİYİM



ÖZGÜR MASUR  5 ŞUBAT SANTRAL DEFİLE ALANI A'da beni bekliyor olacak:))

Çok mutluyum arkadaşlar Özgür Masur defilesine davetiyem var ve ben orada olmak için can atıyorum denebilir...
Yeni koleksiyonunu heyecanla beklediğim tasarımcılardan biri Özgür Masur...Yaratıcılığına her gün yeni bir boyut kazandırırken takip etmek çok da kolay olmuyor kendisini...Kimlere ne hayaller kurduracak bakalım bu sezon çalışmalarıyla...


SİMAY BÜLBÜL - 4 ŞUBAT - ''ZEMA'NIN SESLENİŞİ''

         

Simay Bülbül  4 Şubat saat 15:00'da Santral İstanbul'da Defile alanı A'da ''Zema'nın Seslenişi'' ile podyuma çıkmaya hazırlanıyor...vee ben de o görsel şöleni izlemeye hazırlanıyorum tabiki...Simay'dan daha heyecanlı olduğuma eminim...


Peki Trendyol'un bu posttaki işlevi nedir diyorsanız bilmeyen arkadaşlara yinelemekte fayda var...Simay Bülbül'ün bu sezon IFW  defilesindeki sponsoru Trendyol....
Trendyol'un sponsporluğu bakalım görsel olarak nasıl yansıyacak podyuma...hep birlikte göreceğiz...


Bekle beni Simay geliyorum...makinamla birlikte üstelik...sizlere ilk bakıştan en güzel fotoğrafları yakalamaya çalışacağım...acaba saat 15:00'de olması kalabalık olmasını etkiler mi?? Acaba Zema kim ve kime sesleniyor?
Bu kolleksiyonun hikayesini de en az kendisi kadar merak ediyorum doğrusu...
Kaç parça olacak? Hangi renkler olacak? Hangi dokular deriyle buluşacak? Yüzlerce soru var elbette ve geri sayım başladı bugün itibarıyla...


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bunları da Paylaşmışız