17 Mart 2010 Çarşamba

ÇATLAK T-SHIRT YARIŞMASI

BU SAYFADAKİ BİLGİYİ İLGİLENEN ARKADAŞLAR İÇİN MODAHABER.COM ADLI SİTEDEN AYNEN ALIYORUM.....BURDAN SİTEYE ULAŞMANIZ DA MÜMKÜN....

Çatlaklar haydi bilgisayar başına. Başvurular sizden, eser elemeleri Mehmet Çağçağ önderliğinde Leman ekibinden, ödüller Tiffany’den………..


Tiffany “Çatlak T-Shirt” yarışması bu yıl da geçen sene olduğu gibi 1 Mart-1 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. T-shirt üzerinde kullanılabilecek her türlü özgün, komik, karizmatik ve hınzır çizginizi, sloganınızı veya grafiğinizi www.catlaktshirt.com adresine yükleyin, 5binTL’lik para ödülünü kazanın. Göreni hem düşündürecek hem de gülmekten çatlatacak tasarımlarınızı büyük bir heyecanla bekliyoruz. Yarışmaya farklı bir bakış açısı getirmek adına bu yıl eser elemelerini Mehmet Çağçağ önderliğinde Leman ekibinin güçlü çizerleri gerçekleştirecek.

Artık geleneksel hale gelen, meraklılarının özlemle beklediği Tiffany Çatlak T-shirt yarışmasının beşincisi 1 Mart’ta başladı. Yarışmayla ilgili detaylı bilgiyi catlaktshirt.com sitesinden alabilirsiniz. Yarışmaya eser gönderme süresi 1 Mayıs 2010 tarihinde sona eriyor. Bu tarihten sonra yarışmaya t-shirt tasarımında kullanılabilecek esprili çizim ve sözleriyle katılanlar arasından 30 finalist belirlenecek. Bu eserler 15 Mayıs’tan itibaren www.catlaktshirt.com adresinden oylamaya sunulacak. İnternet üzerinden yapılan oylama sonuçları Haziran ayında gerçekleştirilecek ödül töreninde jüri değerlendirmesiyle birlikte açıklanacak. Bu sene yarışma birincisi 5binTL, ikincisi 3bin TL üçüncü ise 2binTL’lik para ödülü kazanıyor. Ayrıca dördüncü, beşinci, altıncı ve yedinciye 250’şerTL’lik Tiffany hediye çekinin yanısıra ilk 30’a giren diğer finalistlere 150şerTL’lik Tiffany hediye çeki armağan edilecek..
Tiffany’nin “Çatlak T-shirt” yarışması her yıl tekrarlanıyor ve seçilen çalışmalar T-Funny koleksiyonunun bir parçasını oluşturuyor.

MANGO VE BERSHKA KOT MODELLERİ


Mango ve Bershka modellerinden favorim bershka'nın en alttaki fırfırlı straplezi olsa da diğerleri de kullanılacak yere göre şık modeller olmuşlar...bu arada üstteki ilk 4 adet model Mango'ya ait...sondaki 4 adet mankenlerin giydiği modeller de Bershka'ya ait...
seçim sizlerin:)

FORNARINA KOT MODELLERİ

Fornarina 2010 İlkbahar/Yaz sezonu kot modelleri birbirinden güzel olmuş..bu kadar revaçta olunca kotlarda tasarımların ardı arkası kesilmiyor bu sezon..fazla söze de hacet yok zaten fotoğraflar anlatıyor herşeyi:)

15 Mart 2010 Pazartesi

2010 YAZ SEZONUNDA KOTLAR YİNE GÖZBEBEĞİ


Kotlarımız aslında asla vazgeçemediklerimiz olsa da dönem dönem bir adım daha öne çıkarak adından söz ettirmeyi başarıyor...
Bu sezonun gözbebekleri yine kot pantolonlar hem de en yırtık olanlarından..mini minnacık kot şortlar...kot tulumlar...kot etekler ve tabiki yaz akşamlarının ilahi kurtaırıcısı kot ceketler...
Yalnız ben bir tek şeye takılı kaldım moda diye yine yeniden kot takımları çıkarmışlar..kor pantolon ve kot ceket iklisini oldum olası sevemedim ki şimdi seveyim...sevenlere beğenenlere saygım sonsuz ama ben o ikiliyi giymeyi tercih etmem doğrusu..ayrı ayrı kombinlerde daha başarılılar:)


Mini minnacık kot şortlar nasıl oluyor da hem bu kadar sexy hem bu kadar şirin olabiliyorlar hala anlamış değilim..ama pek bi severim doğrusu:)


Tulum.......kış kreaasyonlarında da ayrı bir yeri vardı ki yakışana da yakışır hani...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bunları da Paylaşmışız