25 Nisan 2010 Pazar

MAVİ JEANS & İMA İŞBİRLİĞİ..


Türkiye'nin dünya markası olan Mavi Jeans'in tasarım ekibiyle İMA öğrencilerini buluşturan projede öğrencilerin yaratıcılıklarını arttırmak hedeflendi. İMA öğrencileri aldıkları tasarım briefi çerçevesinde bayan giyim üzerine çalıştılar. Öğrencilerin "Beyoğlu", "Florya", Bağdat Caddesi" ve "Nişantaşı" ana başlıkları altında oluşturdukları tasarımlar İMA'da sergilendi.


kaynak: http://tr.dexigner.com/

PEGASUS TASARIMLA BULUŞUYOR..



Pegasus Havayolları Kabin Memuru Üniforma Tasarım Yarışması


Pegasus Hava Yolları kabin memuru üniformalarını 17 üniversitenin Güzel Sanatlar Fakülteleri Moda Tasarım bölümü öğrencileri arasında başlatılan yarışma ile belirliyor.

Yarışmanın jüri üyeleri arasında moda tasarımcıları Mehtap Elaidi ve Özgür Masur, Pegasus Havayolları Yöneticileri'nden Nurçin Özsoy ve Özlem Ersoylu Mutluer, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tekstil Bölümü Yardımcı Doçent Yeşim Bağrışen, organizatör ajans Some Agency Başkanı Mehmet Alişan ve stil danışmanı Deniz Marşan bulunuyor.
Yarışmada birinci olacak üniversiteli tasarımcı 7.500 TL. ve Paris'e 2 kişilik gidiş dönüş uçak bileti, ikinci 5.000 TL. ve Londra'ya gidiş dönüş uçak bileti, üçüncü ise 2.500 TL. ve Bodrum'a gidiş dönüş uçak bileti kazanacak.



Tasarımların son teslim tarihi 7 Mayıs.

İZMİR TASARIM FESTİVALİ


İzmir Tasarım Festivali...13-16 Mayıs tarihleri arasında Havagazı Fabrikasının tasarım festivaline birebir uymuş ambiansında gerçekleşeceğini söylemek isterim...görsellerden biraz motive olabildiyseniz ve yolunuz düşerse gidilmesi-görülmesi gerekenler listenize ekleyin derim...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bunları da Paylaşmışız