11 Mart 2011 Cuma

ARZU KAPROL - ARCHEOLOGY OF THE FUTURE - PARIS


2011-2012 Sonbahar-Kış koleksiyonunu Paris Moda Haftasında sergileyen Arzu Kaprol'un defilesinde açılışı yabancı mankenlerden Jessica Stam yaparken podyumdan gelen görsellerde benim gözüm Türk mankenleri daha çok beğendi..fazla mı milliyetçiyim diye düşünmedim değil:)
Şaka bir yana böylesi önemli platformlarda Türk isimler gördüğümde nedense kendi ailemden birinin başarısına şahit oluyormuşum gibi bir his uyanıyor içimde..Üstelik de böylesi  bir çalışma için verilen emeğin karşılığını buluyor olması gurur verici..
Teşekkürü hak etmiyorlar mı sizce de??


IFW 2011 organizasyonunda bu sene nihayet uygulamaya geçen sponsor sistemi ile İstanbul'da başarıya katkıda bulunan bir çok firma ve private-shopping siteleri yurt dışında da tasarımcılarımızı yalnız bırakmadan desteklerini sürdürüyorlar..
Bu çok umut verici bir gelişme..yurt dışında olduğu gibi ülkemizde de tasarımcıların daha özgür çalışmalar yapabilmelerinin güvencesi...
Maddi kaygıları dert etmeden sadece tasarım odaklı çalışabilme imkanı bulan tasarımcıların nasıl da hayal güçlerini podyuma yansıttıklarını hep birlikte görüyoruz..
Trendyol da bu anlamda teşekkürü haketmemiş mi bence etmiş..


Arzu Kaprol 2011-2012 Sonbahar-Kış koleksiyonuna gelince siyahın asaleti, modellerin cazibesi ve detayların çekiciliği ile önümüzdeki kış için ilham alınması gereken bir çalışma..
''ARCHEOLOGY OF THE FUTURE''


Görselleri organizasyon sponsoru Trendyol.com'dan temin ettim.

3 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...

Şekerim moda moda ok AK'u da severim ama giyilemeyecek tasarımlara HAYIR diyorum

Unknown dedi ki...

Elbise,tulum ve büstierini sevdim ben tatlım,kıyafetlerin üzerine giydirdiği o balonları sadece görsel şovun bir parçası gibi düşündüm o nedenle çok da giyilmeyecek bir model yok gibi geldi bana:)

Adsız dedi ki...

Aru Kaprol ekoloü :) Ben de videosuna rastladım az önce http://www.youtube.com/watch?v=hTIEFXnelOQ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bunları da Paylaşmışız