11 Mart 2011 Cuma

2011 İLK-BAHAR-YAZ DESENLERİ VE KUMAŞLARI HAKKINDA FİKRİMİZ VAR MI?


2011 İlkbahar-Yaz Trendlerine genel bir bakış için bir önceki yazımda paylaştığım görseller ile fikir sahibi olduktan sonra bu yazımda da modellerden çok kumaşlar ve desenleri hakkında bilgilerimizi güncelleyelim istedim..
İlkbahar ve Yaz sezonunda desen ve renk seçeneklerimiz kış sezonuna göre çok daha fazla olduğu için şanslı mıyız yoksa bu kadar çok alternatif arasında seçim yapmak çok daha mı zor bilemedim ama modellerin çok büyük farklılık göstermediği bir sezon bekliyor olacak ondan eminim..
Çiçek desenleri bu yaz neşeli, cıvıl cıvıl bir gardrop sahibi olmamızı sağlayacak, kapısını açtığımızda içimiz açılacak bir dolap bizleri bekliyor...hemen hemen her renk tonunu bulmak mümkün..çiçekler minik desenler şeklinde ve yumuşak tonlarda kullanılmış...



Beyaz yaz kıyafetlerinin en sevdiğim ve tercih ettiğim rengi..bu konuda tarafsız olmam imkansız neredeyse..benim tercihlerim hep beyazdan yana..


Çizgili zor kombinasyon yapılabilen bir desen iddialı ama kesinlikle doğru kullanıldığında çok şık..aksesuarları önemli..ve bu yaz oldukça sık karşımıza çıkacağı kesin..üstelik her zamanki görüşün aksine farklı çizgilileri bir arada kullanmak için kaçırılmaz bir sezon..kimsenin gözüne batmayacak bu karmaşık görüntü..cesur tercihler bizi bekler...


Desensiz kumaşlar zıt renkler ile birlikte kullanılsa da çok göz yormadığı için sanırım bana daha sıcak geliyorlar..
Zıt renklerin birlikteliği yumuşak tonların hakim olduğu bir sezonda farklılık yaratmanın en kısa ve garantili yolu sanırım..


Hayvan desenlerine gelince bu yaz her yerde ve her üründe kolayca elimizin altında olacak bir desen olacağı kesin..
Günlük kıyafetlerden, özel gecelere uzanan geniş yelpazede bir çalışma..
Benim fikrim mi?? hemen söylemeliyim ki hayvan desenlerini her kadın taşıyamaz, her kadına yakışan bir uyumu yoktur bence..
Nasıl ki modelleri tercih ederken kadının iç dünyasını yansıtması ve üzerinde sakil durmaması, taşıyabilmesi önemlidir..
Nasıl ki her kalıp her vücut tipine yakışmaz ve bu nedenle kusurlu gördüğümüz özelliklerimizi kamufle etmek için benimsediğimiz detaylar vardır..
İşte kıyafetlerimizde kullanacağımız desenleri seçerken de aynı fikirle yola çıkmak önemlidir..
Hayvan desenlerini ise ben içinde gerçek bir dişi taşıyan kadınlara çok yakıştırırım..


Şüphe yok ki en garantili tercihler desensiz kumaşlarda bizi yakalar..
Vücut tipinize uyan desenleri tercih etmek seçeceğiniz giyimin modelinden çok daha önemlidir her zaman..

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bunları da Paylaşmışız