11 Mart 2011 Cuma

2011 İLKBAHAR-YAZ TRENDLERİNİ KEŞFEDELİM Mİ?


2011 İlkbahar-Yaz trendlerinin genel bir sunumu için bir arkadaşım destek istedi dün ve ben de sürekli takip ettiğim sitelerden bir sürü görsel topladım fikri olması açısından..Bu kadar görselden sonra fark ettim ki 
sadece defile görselleri ve tasarımcıların ya da markaların koleksiyonlarını paylaşmışım hep..Oysa sezon hakkında en gerçek bilgiyi  yapılmış detaylı araştırma görsellerinin verdiğini atlamışım ne yazık..
Defile ve moda çekimlerinden izlediğimiz moda sadece biz takipçileri yönlendirmekle sınırlı kalıyor halbuki yaratıcı bir modasever olabilmek için ana materyalleri bilip elde ettiğimiz parçaların kendimize özgü kombinasyonlarını yapabilmek gerçek modayı oluşturmaz mı...
Örneğin bu elbiseyi bu eteği giymelisiniz yerine bu kumaştan bu renkten bir elbise tercih etmelisiniz modeli size kalmış hayal gücünüzü kullanın demek daha heyecanlı ve keyifli bence...
Modanın esiri olmak yerine modayı hayatımıza adapte etmenin en eğlenceli yolu...



Bu sayfadaki görseller 2011 ilkbahar-yaz sezonunda hangi kumaşların, hangi renklerin, hangi desenlerin ve hatta hangi modellerin trend listelerinde yer aldığının küçük bir özeti..ve ben bu özeti www.fashionising.com sayfalarında keşfettim..


2011 ilkbahar-yaz trendlerine ait her bilgiyi görsellerin içindeki detaylarda yakalamak mümkün..
Bu sayfada amaç kimseyi yönlendirmeden, trendlerin ne olduğunu göstererek, hayal gücünüze dayalı bir moda algısı elde etmek..
Trendlerdeki detayların herkesin algılayış biçimine göre değiştiği ve her güzelliğin göreceli olduğunu varsayarsak hiç yorum yapmadan sizleri görseller ile başbaşa bırakmak en doğrusu olacak sanırım..


Desenler ve renkler arasındaki geçişler, dokuların kimi zaman alışılmışın dışına çıkan tezat uyumları, modellerin kolay uygulanabilirliği yanında estetik sunumları hayal gücümüze hükmeder gibi bir çalışma..


Yaratıcılığınızı kullanmanın tam sırası, sunulan alternatifler, geniş trend yelpazesi içinde kaybolmadan her günü keyifli bir defile podyumuna dönüştürmenin anahtarı detayları inceleyerek seçimler arasında farklılık yaratabilme becerisini sunuyor..
Aslında gerçek güzellik hayatın her alanında olduğu gibi modada da detaylarda gizlidir öyle değil mi??
Kendimizi ifade etmenin, moda kurbanı olmadan modayı takip etmenin en gerçek yolu trendlerin ne olduğunun bilincine varmaktır..
www.fahionising.com 

Keyifli bir keşif için iyi eğlenceler:)

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bunları da Paylaşmışız