6 Eylül 2009 Pazar

AŞK-I MEMNU EKİBİNİ KİMLER GİYDİRMİŞ..SÜSLEMİŞ...



Bir televizyon dizisinin moda ile ne ilgisi olabilir ki  dememek gerekiyormuş...meğer ne çok tasarımcı bu dizi için emek harcamış...say say bitmiyor uzun mu uzun bir liste çıkıverdi önüme...Bihter ve Firdevs hn hatta çoğu zaman Firdevs hn çok şık giydiriliyor...hem modaya uygun ama bir o kadar da kendi tarzını yakalamış kıyafetler tercih ediliyor...Bihter bazen yaşını annesinden bile büyük gösteren tercihler yapmış olsa da ben bunun senaryo gereği olduğunu düşünerek kendimi rahatlatıyorum...
Beylere gelince Selçuk Yöntem ne giyerse yakışır gözüyle bakıp asla tarafsız olamadığım için doğrudan Kıvanç Tatlıtuğ için tek birşey söylemek istiyorum...lütfen birisi kendisini (her ne kadar asrın yakışıklısı imajı olsa da) şu emekli olmuş amcalara daha çok yakıştırdığım yarım kollu polo yakalı merserizelerden korusun...

Buyrun burdan öğrenelim kim kimden nerden giyiniyormuş...


Bihter - Beren Saat
Gündüz kıyafetleri ağırlıklı olarak Arzu Kaprol’den. Kaprol dışında Closh, Roman, Naked, Sarar, Elaidi, Lappart Pr, İkon, Bebe, G-star, Özlem Süer, Müge Ersin, Simay Bülbül, Brandroom ve Calvin Klein tercih ediyor.
Gece kıyafetleri ise Etcetura, Elif Cığızoğlu, Özgür Masur ve BCBG marka.
Takılar Cem Lokmanhekim ve Evren Kayar’dan. Akşam yemeklerinde Bee Goddess’ın ve Melis Gök’ün kolyelerini takıyor. Ağır mücevherler ise Damas’tan.
Ayakkabılar Sertaç Delibaş ve Elle.
Çantalar Coach.

Behlül - Kıvanç Tatlıtuğ
CK Jeans, GStar, DKNY Jeans, Jean’s Paul Gaultier, Sedef Çalarkan, Fred Perry, Tommy Hilfiger, QUE, Naked, Avva, Just Cavalli, Guess, Ferre ve D&G.


Firdevs - Nebahat Çehre

Firdevs’in couture elbiseleri Ezra-Tuba Çetin’in tasarladığı Etcetura, Elif Cığızoğlu ve Özgür Masur marka. Günlük kıyafetleri Gamze Saraçoğlu, Mehtap Elaidi, Özlem Süer, Özlem Ahıakın, Berna Canok imzası taşıyor. BCBG, Closh, Naked ve Escada gibi hazır giyim markalarını da kullanıyor.
Takılar Cem Lokmanhekim ve Evren Kayar’dan.


Adnan - Selçuk Yöntem
Kıyafetleri Boyner, Burberry, Lacoste, Beymen Business gibi markalardan seçiliyor.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bunları da Paylaşmışız