2 Şubat 2011 Çarşamba

SEVGİLİLER GÜNÜ İÇİN İLK YAZI ''KİPLİNG ÇANTALARI''




AŞKI KALPLERE SIĞMAYANLARA,
KIPLING’DEN SEVGİLİLER GÜNÜ’NE ÖZEL ÇANTA…

Sevgililer Günü, tüm sevenlerin, aşkın ve sevginin günü… Aynı zamanda sevgilinize ve biricik aşkınıza verdiğiniz değeri, onu ne kadar sevdiğinizi anlatmak için de harika bir fırsat. Dünya çanta modasının öncüsü Kipling, bu özel günde sevgilisine “kalbimin sahibi sensin” demek isteyenlere harika bir hediye alternatifi sunuyor. Kipling, kalp şeklindeki bozuk para çantalarıyla sevgililerin kalplerini ısıtıyor.

Sevgilinizin kalbine göre hediye Kipling’de…
Yaratıcı çizgisi ile 7’den 70’e herkesin sevgilisi Kipling, Sevgililer Günü için de son derece pratik ve şık bir alternatif oluşturuyor. Kipling’in kalp şeklindeki bozuk para çantaları kalbinizden gelen en sıcak duyguları simgeliyor. Zımbalı deri ve düz siyah deri olmak üzere iki modeli bulunan tasarımlar, şıklığı ile de dikkatleri üzerine topluyor. Kalp şeklindeki çantalar, özellikle 2011 yılında zımbalı ve üzerinde metal olan ürünlerin modaya damgasını vuracağını düşündüğünüzde çok daha cazip hale geliyor. Şık olmakla rahatlık arasındaki dengeyi daima koruyan marka, tüm tasarımlarında rahatlıktan da ödün vermiyor. Tüm bu özellikler, Sevgililer Günü alışverişine çıkanlar için Kipling mağazalarını mutlaka uğranması gereken yerlerden biri haline getiriyor.

Sevgililer Günü’nün en uyumlu çifti…
Kipling’in koleksiyonları arasında yer alan laptop çantaları da Sevgililer Günü için son derece uygun hediye alternatiflerinden biri. Dayanıklı, fonksiyonel ve şık olan laptop çantaları, farklı zevklere seslenen tasarımları ile göz kamaştırıyor. Pembe renkli laptop çantaları bayanların, siyah renkli olanlar ise beylerin her zaman kullanabilecekleri kadar şık… Çünkü onlar Sevgililer Günü’nün en uyumlu çifti. Siz de hem kendinize hem sevgilinize alın, yılın en uyumlu çifti olma fırsatını kaçırmayın.
Sevgililer Günü hediyeniz için Kipling’in İstanbul Carrefour Kozyatağı ve Capitol AVM Altunizade’deki mağazalarından, Boyner Şaşkınbakkal, Boyner İstinye Park, Ankara Kentpark AVM Triplite, Bodrum Oasis Dexter ve Kuşadası Egeport’taki cornerlarından birine mutlaka uğrayın...

Müge AKAY Duygu ÖZKAN
Müşteri Direktörü Müşteri Temsilcisi
Med Partners Halkla İlişkiler Med Partners Halkla İlişkiler
Tel: (0216) 577 41 41 Tel: (0216) 577 41 41
mt@medpartnersreklam.com pr@medpartnersreklam.com

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bunları da Paylaşmışız