29 Aralık 2011 Perşembe

FASHION BY PRIDE'DAN 3 KİŞİYE HEDİYE HEM DE STİL DİREKTÖRÜ ARACILIĞIYLA..


Fashion by Pride uzun zamandır keyifle takip ettiğim blog yazarı ve genç tasarımcılardan biri..kendisiyle şahsen tanışma fırsatımız olmadı hiç ama facebook ve twitter sayesinde daha yakından tanıma imkanı her zaman var malum..
Stil Direktörümü de henüz yakından tanımış değilim işin gerçeği ama sanal da olsa dost saydığım bir kişilik...
Bu iki özel insanın gerçekteki dostluklarını birlikten güç doğar ifadesine yaraşır bir yarışma ile öğrenmiş bulunuyorum:)
Fashion by Pride Stil Direktörümün tabiriyle mucizeler yarattığı tasarımlarından bazılarını izleyenlerine hediye etmeye karar vermiş..yaratıcılığın izlerini bir bakışta göreceğiniz bu tasarımlardan birine sahip olmanın şartlarını Stil Direktörümün sayfasından öğrenmeniz mümkün...
Şartlar çok basit ama daha önemlisi bakalım Stil Direktörümüz Fashion by Pride hakkında neler yazmış ve hediyeler nelermiş...doğrudan kopyaladım ve sizler için buraya yapıştırdım ki sürç-ü lisan olmasın;)


"ilk defa benim aracılığımla sizlerle paylaşıyor olduğumuz yeni gelişmeler ise; çok yakında görücüye çıkacak olan deri giyim koleksiyonu ile kaliteden ödün vermeyeceğini, yeni çanta modelleri ile yine farklılık yaratıp tekdüzelikten uzak kalacağını ve mutfak tekstili grubu ile de sizi şaşırtacağını haberdar edelim.

Pride'ın ürünleri tasarlarken tek prensibi "Kendisinin memnun kalmayacağı bir ürünü asla realiteye taşımaması…" Kalite, kullanım kolaylığı ve farklı tasarıma sahip olmayan bir ürünün asla üretilmemesi gerektiği düşüncesinde. Bu nedenle kendi tasarımlarında da kaliteden asla ödün vermiyor. Son dönemde göz dolduran "Pride Boxy Bag" modeli için tamamı ithal ürünleri bir araya getirmeyi tercih ediyor.

Ayrıca yine ilk kez benim aracılığımla haberdar olduğunuz; yakalarında da %100 gerçek deri kullanıyor.
Pride Boxy Bag'ler kişiselleştirile biliniyor. Belirleyeceğiniz temada size sunulan kumaş örneklerinden seçim yapıp aksesuar rengini belirleyip hatta yan kısmına kendi imzanız uygulayabiliyor. Deri yakalar için de durum aynı. İstediğiniz ölçüde ve forma tercih edeceğiniz renklerde üretilebiliyor. İletişim için kendisine yazabilirsiniz.

"Fashionbypride" tasarımlarına havale yolu ile sahip olabileceğiniz gibi; İstanbul dışında başka şehirlerde satışa sunulan seçkin butiklerden de ulaşma şansınız var. Bakınız:  Satış Noktaları Ayrıca online olarak "yeniçarşım.com" dan da sahip olabilirsiniz."


Sizlere hediye edeceğimiz ürünler ve detayları:

1. ürün siyah beyaz Pride Collar (Yaka): %100 gerçek deri veya nubuk, boyun ölçüsüne göre ayarlanabilir, punto dikişlidir. Straplez üzerine, elbise, kazak, gömlek üzerine kombinleyebilirsiniz.

2. ürün cupcake Pride Boxy Bag: Waterproof (su geçirmez) ithal kumaş veya ithal sky deri kaplama, ithal aksesuarları kararma, oksitlenme yapmaz (metal aksanlar) İç kaplama sky deri, ayarlanabilir omuz askısı, 2 adet iç bölme, 30 X 14 X 14 cm.

3. ürün Pride'ın meşhur tütüleri: %100 ithal form kazanabilen tül kumaş (ister buruşuk, ister düz keyfiniz nasıl isterse o şekilde kullanım kolaylığına sahip), ithal saten iç astar ve ayarlanabilir kuşak, tek beden 34-36-38 bedene uygun, ekru ton.

Bu güzelliklere sahip olmak isterseniz gerçekleştirmeniz gereken bir kaç şey var..küçük detaylar...bütün bu detaylara da Buradan ulaşabilirsiniz...Yazının içinde bir çok kez linkleri paylaşmaya çalıştım istediğiniz her bilgiye kolayca ulaşabilmeniz için...hadi bakalım kolay gelsin:)


3 yorum:

Elif UYSAL dedi ki...

Canım benim:)Çok teşekkür ederim güzel cümlelerin ve desteğin için:)Öpüyorum kocaman;)

Elifinelizi dedi ki...

vayy vayy vayyy :D

Unknown dedi ki...

@pride canımm içimden geldiği gibi döküldü kelimeler:) öpüyorum çok çok destek olabildimse ne mutlu bana:)

@Elifinelizi hediye dediğin böyle olur değil mi ;)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bunları da Paylaşmışız