11 Nisan 2010 Pazar

KERMES SEZONU BAŞLIYOR...


Kermes ve Festival sezonu açıldı gözümüz aydın arkadaşlar...birçoğumuz kendimizce her çeşit tasarım yapıp bir kenara bırakmak zorunda kalıyoruz....ortak dert zamanla biriken, evlere sığmayan, hediye ver ver bitmeyen ürünlerimizi nasıl değerlendireceğimiz hakkında duraksamak oluyor...
İşte birkaç öneri aklınızda bulunsun belki işinize yarar....

BİT PAZARI....11 Nisan Pazar günü Beyoğlu Kumbaracı yokuşunda...irtibat telefonları için ve daha detaylı bilgi için buraya tıklayın....

Şişli Belediyesinin katkılarıyla organize edilen İkinci el, el işi ürünler ve antikaların satılacagı pazar Feriköy'de açıldı..
Her hafta Pazar günleri yapılacak olan pazarda eski eşyalarınızı, el işlerinizi, aklınıza gelen herşeyi alıp satabilirsiniz.
El işi takılar, taçlar, bereler, özel tasarımlar, ikinci el... kıyafetler, ayakkabılar, çantalar, plaklar, kitaplar ve daha neler neler.. Sanatsal çalışmalar, hat, ebru ,minyatür, tablolar, antikalar, biblolar, kültablaları, sandıklar, murano cam ürünler ve eskiye dair aklınıza gelen ne varsa hepsi Feriköy'de Bir Pazarda...Müzik eşliğinde çayınızı içerek gezebileceginiz keyifli bir pazar..Bu pazar ve her pazar.. Feriköy'de Bir Pazar, renkli bir pazar.

Masa Kiralama koşulları & Bilgiler:
1- Etkinliğin içeriğine uygun nitelikte satılıcak ürünler (Yiyecek ve İçecek satılamaz)
2- Masa kiralamak isteyen arkadaşlar buradan, ferikoydebirpazar@gmail.com adresinden veya 0532 603 08 63 nolu telefon numaramızdan bize ulaşarak masa ön rezervasyonlarını yaptırabilirler.
Bir masanın bir günlük ücreti 30 TL'dir. Masa boyutları 1.50 x 1 metre'dir
detaylı bilgi için buraya tıklayın....


Cihangir’de sanat ve tasarım bir arada PAZART 18 Nisan'da Roma Bahçesi’nde...

Her ayın 1 ve 3. Pazar’ı düzenlenen sanat ve tasarım pazarı PAZART, Cihangir ROMA BAHÇESİ’nde 18 Nisan Pazar günü yeniden açılıyor....

Cihangir Güzelleştirme Derneği üyelerinin gönüllü çabalarıyla düzenlenen sanat ve tasarım ürünleri p...azarı PAZART, 18 Nisan Pazar günü 11.00-17.00 saatleri arasında İstanbullularla buluşacak....
detaylı bilgi için buraya tıklayın....

Keyifli satışlar bol alışverişler...

4 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...

Geçen sene yazmıştım ya hani kuzum 2de katıldım bir çok defa gelsene katılcam bu sene de

Unknown dedi ki...

evet evet biliyorum okumuştum yazılarını:) benim işler çok yoğun yavrum elimde doğru düzgün ürünüm bile kalmadı yetişememek gibi bir sorunum var..günler uzasa 48 saate ancak yetişirim:)) ama ziyaretine gelmeye çalışırım ayarlarsam:)

Stil Direktoru dedi ki...

Canımsın kermeslerde olmasa kavuşamıycaz gıı :)

Unknown dedi ki...

halime baksana yavrum saat 23.30da işten gelebildim eve ancak maillerimi kntrol ettim yatıp sabah 6 da kalkıcam bir de aynen devam güne..şu yoğunluğumu bir geçiriyim ilk iş seninle görüşmek olacak yoksa cidden kermesleri kovalamak zorunda kalıcaz bu gidişle:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bunları da Paylaşmışız