30 Ekim 2009 Cuma

ÇORAPLAR BAŞ DÖNDÜRÜYOR:)
















Oldum olası giyim kuşam aksesuar ayakkabı çanta konusunda hemen her yenilik ilgimi çektiyse de bir türlü alışamadığım tek şey TEN RENGİ ÇORAP  olmuştur:))
Sevemedim bir türlü ne yapıyım nedendir bilmiyorum bana hep çok itici gelmiştir:)) şimdi o çok bilinen ten rengi çorap üreticilerine haksızlık etmek istemem ama cidden saçma bulurum varmış da yokmuş görüntüsünü:)) dolayısıyla benim çoraplarım hep çok çok renkli olmuştur:)) desenlisinden çizgilisine çekmeler dolusu çorap her sabah kalkıp giymek bile ayrı bir neşe kaynağı:)) işte bu nedenle bu kadar eğlenceli çorapların moda olması nasıl mutlu ediyor beni bilemezsiniz:))
Bir de sanırım şu açık ayakkabı içindeki çorapları sevemeyeceğim gibi görünüyor ama ben şimdilik temkinliyim denemedim hiç o yüzden büyük konuşmamam gerekiyor:)) eğer denersem bir fikrim olur yine de sanki denemezmişim gibi bir his olduğunu gizleyemem:))

7 yorum:

thegirlwhomurmurstoomuch dedi ki...

hahah çok güldüm ya ten rengi çorap olayına :)
benim de çorağlarım hep renk renk olmuştur çok severim! kışı o yüzden seviyorum daha fazla şey üzeirnde tasşıyabilicein için daha şık oluyosun bence! bu senenin çoraplarını da stoklamaya başladım bak sölim şimdiden sora size kalmayınca üzülmeyin heheh. Falke aldım bisürü Bilstore'dan önceki aldıklarımın topladığı puanlarla :)) çoraptan öte "bacak aksesuarı" denir yani onlara daha çok. topukluların üstünden çok seviyorum renkli renkli giyip takmayıı

Unknown dedi ki...

bacak aksesuarı super tanım:)) ben bu sezon fırsat ayarlayıp alışverişe atamadım kendimi henüz işlerimi toparlar toparlamaz ilk hedefim çoraplar sonra da artık eksik ne varsa işte:)) o puan olayına ben de bayılıyorumm ne umulmadık yerlerde işe yararlar dimi:))

thegirlwhomurmurstoomuch dedi ki...

çoraplar değişik olunca kıyafetlert aynı olsa da farklı kombinasyon yapmış gibi oluyosun heheh. evet ya puanlar şahane oluyo.. bilstore'un kartını almıştım, ordan yaptııım harcamalarla kazandıklarımla aldım çorapları, kredi kartıyla diil ama :) otto partilerinde de indirim yapıyomuş o kart, kış gecelerinde nerde ısınıcaamızı bulduk ehehehhee :))

Unknown dedi ki...

şu bilstore kartını ben de öğrensem fena olmayacak sanırım:))

Sıla Yılmaz dedi ki...

çizgili üzerinde kalp olanı çok sevdim.. çizgili çorap alsam da üzerine kırmızı kalp ben diksem :)

Unknown dedi ki...

super fikir siucumm:))

thegirlwhomurmurstoomuch dedi ki...

e mağazaya gidince hemen alabiliyosun zaten. bi uğrayıp sor istersen. otto'yla sınırlı kalmaz heralde bu durum, bilsar'ın kültür sanatla da ilgili baya bağlantısı var çünkü.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bunları da Paylaşmışız