19 Ağustos 2009 Çarşamba

İSTANBUL MODA GÜNLERİ

İSTANBUL MODA GÜNLERİ 2009
27/28/29 Ağustos 2009
İTU TAŞKIŞLA BİNASI

26-29 Ağustos 2009 tarihleri arasında tarihi İTÜ Taşkışla binasında gerçekleşecek olan ISTANBUL FASHION DAYS (IFD) ana çatısı altında, üç alt etkinlik bulunuyor:

1.Önde gelen moda tasarımcılarımızın defile ve butik fuar organizasyonu olan ISTANBUL FASHION LAB,
2.IFD çatısı altında Türk tasarımcılarının çizgilerini dünyaya yansıtırken hazır giyim firmalarımıza odaklanan BRANDIST ise markaların defile ve fuar platformu olacak.
3.Genç moda tasarımcılarına önemli bir platform sunarak, sektöre adım atmalarını sağlayan, İTKİB Genç Moda Tasarımcıları Yarışması ise bu yıl ilk kez KOZA adıyla IFD bünyesinde devam edecek.
Moda tasarımı alanında ülkemizden dünyaya bilgi akışını sağlamak ve dünyanın önde gelen moda basını ve alıcılarının dikkatini İstanbul’a çekmek üzere kurgulanan ISTANBUL FASHION DAYS (IFD) ile Türkiye; artık, dünya moda takviminde yerini almaya başlayacak.


http://www.istanbulfashiondays.com/news.php?no=15

Yukarıdaki linki kullanarak yeni yapılandırılmaya çalışılan ve bu sene ilki düzenlenecek olan İstabul Moda Günleri hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz..

Ben de size kısaca özetini yukardaki satırlarda vermeye çalıştım İTKİB ve Moada Tasarımcıları Derneği önderliğinde ülkemizdeki tasarımcı ve genç tasarımcılara yepyeni bir vizyon getirecek olan oluşum bu alanda adımızı dünya liderlerinin arasında yazdırmaya bir adım daha yaklaştırmış olacak diye ümit ediyoruz..

Kaldı ki ülkemizde birçok alanda olduğu gibi moda tasarımı konusnda da katedilmesi gereken çookkk uzun bir yol olmasına rağmen bir yerlerden başlamak için asla geç değildir...

Ben derim ki bu organizasyonu da kaçırmayalım bakalım neler oluyor..neler gelişiyor..biz neresindeyiz..nerde olmalıydık..aklımızı kurcalayan bütün soruları cevaplarını bulalım:)

işimiz çok hadi kolay gelsin:)

1 yorum:

Adsız dedi ki...

Hello there people, I just signed up on this excellent discussion board and wished to say hiya! Have a incredible day!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bunları da Paylaşmışız