19 Ağustos 2009 Çarşamba

IFF 14. ULUSLARARASI İSTANBUL MODA FUARI 2009

IFF 14. ULUSLARARASI İSTANBUL MODA FUARI

28-30 AĞUSTOS Tarihlerinde CNR EXPO Fuar alanında ziyaretçilerini bekliyor olacak..

Uluslararaı birçok firmanın,yerli yabancı tasarımcıların katılacağı bu organizasyonda Tek tip ve yepyeni özel standlarla hazırlanan özel dekorasyonla yaratılacak büyüleyici atmosferde marka değerleri gözler önüne seriliyor...Moda marka firmaların 2010 İlkbahar- Yaz kreasyonlarını sergileyecekleri, tüm sektörün özlemle beklediği İstanbul Moda Fuarı'nda Pronto Moda 2010 kış kreasyonu da yer alacaktır. Ulusal - Uluslararası markalar ve markalaşma sürecinde olan tüm sektör şirketleri İstanbul Moda Fuarı'nda yer alırken, gelecek alıcılar, alım heyetleinden oluşacak yepyeni ve farklı bir ziyaretçi profili de fuarın yeni konseptini vurgulayacaktır.


Katılımcı Ürün Grupları :

Erkek Dış Giyim
Bayan Dış Giyim
Çocuk Dış Giyim
İç Giyim
Çorap
Denim
Triko
Yan Sanayii
Aksesuar ( Ayakkabı, Çanta, Kemer, Şapka, Eşarp, Kravat )


Fuara giriş için CNR EXPO internet sitesinden online davetiye alma imkanı sunuluyor, aşağıdaki linki kullanarak davetiyenizi hemen alabilirsiniz,

http://www.cnr-if.com/content/tr_visitor_form.asp

Fuar tanıtımı, fuar alanına ulaşım, katılımcılar ve benzeri bir çok konuda detaylı bilgi için de
http://www.cnr-if.com/content/tr_fair_info.asp kullanabilirsiniz..

İster tasarımcı olun ister tekstil sektörünün herhangi bir branşında yeriniz olsun isterseniz de moda sizin vazgeçilmez bir hobiniz olsun bu organizasyonlar kaçırılmaz fırsatlardır..değerlendirmek gerekir..

Yepyeni ufuklar açar önümüzde yepyeni fikirler verir hatta belki de yepyeni iş imkanları çıkar karşımıza belli mi olur..en az kitap okumak,film seyretmek,bir sergiye katılmak kadar kişisel gelişime katkısı vardır...

ben haberimi verdim kulağınıza su kaçırdım umarım aklınıza yer eder ve ziyaretçilerden biri de siz olursunuz..ben orda olacağım..dünya ayğımıza kadar gelmişken bu fırsatı kaçırmak olmaz:)

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bunları da Paylaşmışız