1 Şubat 2012 Çarşamba

2012 PENTİ BLOGGERS LOOKBOOK

2012 PENTİ BLOGGERS LOOKBOOK

En son Penti Dilek Ağacı projesiyle Türkiye’nin dilek haritasını çıkaran ve çok konuşulan Penti, bu sefer de 2012 Penti Bloggers LookBook’unu hazırladı.

Çoraba göre kombin yapmak artık günlük hayatınızın bir parçası. Kimimiz siyahın cazibesinden asla vazgeçmeyip Alway Black diyoruz; kimimizse soğuk kış günlerini renkli opaklarla neşelendiriyoruz.

Tarzlarını hem kombinlerine, hem de sizin için yaptıkları çekimlere yansıtan bloggerlar 2012’nin kış trendleri hakkında ipuçları vermeyi ve kendi favori parçalarından bahsetmeyi de ihmal etmedi!

2012 PENTİ BLOGGERS LOOKBOOK’unun sayfalarını çevirdikçe Modazon ile Bad Girl’ü daha yakından tanıyacak, desenli çorapları Nil’in birçok kişiliğinin dilinden dinleyecek, renkli opaklarla Serapla Moda’nın neşeli dünyasına adım atacak, Zet Fashion’la kışlık soketler ve dizüstü çorapları mini etek ve elbiselerle buluşturacak, Madam Brownie’yle siyahın cazibesine kapılıp Always Black’in tadını çıkaracak, Hazal Yılmaz ve file çoraplarıyla heyecanlı bir buluşmaya tanık olacaksınız!

facebook.com/penticorap?sk=app_6009294086




Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bunları da Paylaşmışız