6 Ocak 2011 Perşembe

İSTANBUL FASHION WEEK 2011


İstanbul Fashion Week....3 Şubat Perşembe saat 10:30'da başlayacak ve 6 Şubat Pazar 23:30' kadar devam edecek...Mekan mı Santral İstanbul Ana Galeri Binası....

 ' Ülkemizin Resmi Moda Haftasıdır ' 

Bu yıl 4. kez düzenlenecek olan İstanbul Moda Günleri etkinliğinde, markalar ve tasarımcılar 2012 Sonbahar/Kış koleksiyonlarını tanıtacaklar. 
Moda tutkunlarının rahatlıkla ulaşabileceği Santral İstanbul’da düzenlenecek IFW 2011, daha çok moda severin organizasyonu rahatlıkla takip edebilmesi için 700 ve 350 kişilik iki ayrı salonda gerçekleşecek.

Peki İstanbul Fashion Week kapsamında hangi tasarımcılar ne yapacaklar ??

Özlem Süer, Hakan Yıldırım, Ümit Ünal ve Bahar Korçan defile yapmazken Arzu Kaprol organizasyon alanı dışında bir performans gerçekleştirecek. Lug von Siga (Gül Ağış) karma defilelerden soloya geçiş yaparken daha önceki edisyonlarda solo yapan Mehtap Elaidi, Gamze Saraçoğlu, Atıl Kutoğlu, Özgür Masur, Simay Bülbül, Özlem Kaya ve Günseli Türkay da solo defilelere devam edecekler.

Daha önce podyumda iki kez karma defile ile boy gösteren Zeynep Tosun ve Zeynep Erdoğan'a erkek koleksiyonu ile Niyazi Erdoğan eşlik edecek. Genç tasarımcılar Karma 1 grubunda yer alıyor.

Nej markası ile Nejla Güvenç, Tuvana Büyükçınar, Rana-Berna Canok kardeşler ise takı tasarımlarıyla tanıdığımız Deniz Kaprol ile birlikte Karma 2 defilesini gerçekleştirecek.

Bu sene podyumda ilk kez koleksiyonlarını göreceğimiz yeni isimler ise Aslı Güler, Janucha markası ile Jale Hürdoğan ve Erol Albayrak. Bu üç tasarımcı Karma 3 grubunda yer alıyor.



Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bunları da Paylaşmışız