25 Mart 2011 Cuma

MUHTEŞEM YÜZYIL SAÇ MÜCEVHERLERİ


Muhteşem Yüzyıl dizisinin seyirci üzerinde yarattığı etki malum çok da söylenecek bir söz yok aslında..Evet izliyorum denk geldikçe ve iki sebebi var bu diziyi izlememin,birincisi Nebahat Çehre'nin bütün ekipteki onlarca genç kadının güzelliğini sönük bırakan güzelliği..giydiği her kıyafete ayrı bir güzellik katması,asaleti,zarafeti..hayran olmamak elde değil..
İkinci sebep ise dizinin saç aksesuarlarının etkisinde kalmış olmam...bu kadar yaratıcı ve o dönemim ihtişamına yakışan bir koleksiyon olması....
Kabul etmeliyim ki dizinin konsepte ve döneme en uygun ayrıntısı saç aksesuarları, keşke kıyafetleri için de aynı özen gösterilmiş olsa bir sebebim daha olurdu seyretmek için ama malesef her bölümde aynı kıyafetleri farklı farklı taçlar ile zenginleştirilmiş..
Bu saç aksesuarlarının yaratıcısı Kapalıçarşı'da 5 adet mağazası bulunan Boybeyi mücevherat...
Boybeyi Mücevherat hakkındaki bilgi kaynağım aşağıdaki link ile posta gazetesinde
Fakat kendi web sayfalarına ulaşmak isterseniz














2 yorum:

tuba dedi ki...

keşke saç aksesuarlarını internet üzerinden nasıl sipariş edeceğimizi ve fiyatları kounusnda bilgi verilseydi:((

Unknown dedi ki...

dizide kullanılan aksesuarların sponsoru ve tasarımcısının web sayfasının linkini yazının içinde bulabilirsiniz..bildiğim kadarıyla internet satışları mevcut değil zaten ama adres bilgileri için web sayfalarının linkini kullanmanızı tavsiye ederim..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bunları da Paylaşmışız