18 Mart 2011 Cuma

BAHARDA NEON FIRTINASI



2011 İlkbahar-Yaz sezonundaki trendlerden en çok öne çıkanlardan biri kuşkusuz yer gök neon olacak desem yalan değil..
Henüz baharın içimizi ısıtan havaları başlamamış olsa da trendler ısıtmaya başladı bile..Neon renkler kolay kolay cesaret edemeyeceğimiz renkler iken birden vazgeçemeyeceklerimiz listesine giriverdi..modanın gücü bu olsa gerek..
Gerçi ben hala bu kadar iddialı trendleri sadece aksesuarlarda kullanmaktan yana tercihimi kullanırım..
Ayakkabıdan aksesuara bütün diğer trendlerde olduğu gibi neon modasında da her ürüne uyarlanmış olması işimizi kolaylaştıracak..
Benim gibi sadece aksesuar ya da küçük detaylarda yakalamak isterseniz şans bizden yana ne dersiniz..
Podyumdan sokağa taşan neon renkleri büyük bir hızla her yerde görmemiz mümkün...
Elbiselere bambaşka bir görünüm katmış eteklere daha eğlenceli bir hava katmış ayakkabılarda daha özgür makyajda daha iddialı olmuş benim fikrimce..
Gözlemlediğim en önemli özelliği neon renkleri olabildiğince düz modellerde kullanmayı tercih etmiş tasarımcılar..Detayı az düz kesim modeller ile renk oyunları inanılmaz bir kontrast oluşturmuş böylece renklerin çarpıcılığı modeller ile boğulmamış ve sadece kendisi gibi olmuşlar..bu haliyle kullanımını kolaylaştırmış podyumlar ile sokaklar arasında görünmez bir köprü kurmuşlar..





Neon renkleri kıyafetlerden çok makyaj ve güzellik ürünlerinde görmek mümkün aslında..Belki daha sade renklerde tercih ettiğiniz kıyafetlerinizi neon ojeler ya da makyaj ürünleri ile renklendirmeyi tercih ederek modanın içinde kalıp kurbanı olmamayı başarabiliriz...
Neon ojeler kullanmak için sabırsızlandıklarım arasında..birkaç sezondur farklı renk skalaları sunan oje üreticileri bu kez birbirinden cazip neon ojeleri raflara yerleştirmişler bile...
Makyaj konusunda çok fazla tercihim olacağını sanmıyorum aslında ama çok da kesin konuşmamakta fayda var yine de...
Yaz aylarında bronzlaştıkça fikrim hem makyaj hem de kıyafet konusunda değişir mi? değişebilir elbette..














Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bunları da Paylaşmışız