13 Şubat 2011 Pazar

SİMAY BÜLBÜL İZMİR'DE 'ATTARTI ANA' KOLEKSİYONU İLE PODYUMDA OLACAK




2011 İZMİR  IF Wedding Fashion - 5. Gelinlik Damatlı ve Abiye Giyim Fuarı İZFAŞ tarafından 16-19 Şubat tarihleri arasında İzmir Uluslararası Fuar Alanında düzenlenecek.


Fuarın Gala Defilesini 15 Şubat'ta kendisi de İzmir'li olan Simay Bülbül gerçekleştirecek..
Simay Bülbül  'Attarti Ana' adıyla hazırladığı  'Avant-Garde Couture'  koleksiyonu ile Deri'nin gece kıyafetlerinde can buluşunu kanıtlayacak...


Her çalışmasında bambaşka bir kadın silüeti ile koleksiyonuna can veren Simay Bülbül'ün   'Attarti Ana' koleksiyonunun esin kaynağı olan kadın kendisi gibi İzmir'li bir büyücü ve büyüleriyle yaşamda iz bırakan bir kadın...''Koleksiyondaki her bir kıyafet geçmişin sihriyle besleniyor'' ifadesi kullanılımış tanıtımlarda ben çok sevdim...


Koleksiyon hakkındaki detaylar şöyle ; Türk derisi ile tasarlanan 30 parçadan oluşan koleksiyonun ana materyali deri olmakla birlikte şifon ve ipek elbiseler de koleksiyonun sürprizleri arasında yer alıyor. Attarti Ana koleksiyonundaki elbiseler dar korsajlar ve işlemelerle süslü. Renkler siyahtan başlıyor ve mavi, yeşil, bej ve ekruya kadar uzanıyor. Ayrıca tüm elbiseler onları bütünleyen özel takı tasarımlarıyla bezeniyor.


Uğurhan Akdeniz koroegrofisinde gerçekleşecek olan defilede şu mankenler görev alacak: Çağla Şikel, Özge Ulusoy, Sema Şimşek, Didem Soydan, Merve Büyüksaraç, Beril Kayar, Alona Kral, Duygu Akdeniz, Bürde Aslan, Dolunay Ergin, Pelin Tolon, Simge Ünal, Soley Akça, Nergis Gemici, Buse Işık, Ezgi Tuyuran.

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bunları da Paylaşmışız