28 Ocak 2011 Cuma

KIPLING 2011 KOLLEKSİYON TANITIMI




KIPLING 2011 KOLEKSİYONU MAĞAZALARDA,
ŞIKLIK VE FONKSİYONELLİK YİNE BİR ARADA…


Her tasarımı ve her koleksiyonuyla dünya çanta modasında adından söz ettiren Kipling, yeni yıla da muhteşem bir giriş yapıyor. Farklı tarzı, kalitesi ve şıklığa getirdiği yorumlarla tüm dünyada milyonlarca hayran kitlesi oluşturan marka, 2011 için koleksiyonlarına eklediği yepyeni modellerle yine iddialı. Gorilla Girlz, Basic, City, Sport Intense, New Horizons gibi beğenilen koleksiyonlar, çok daha fazla alternatifle yeni yılda şıklığı her zaman yanında taşımak isteyenlerle olacak.

Her tasarımına eşlik eden sevimli maymun figürleriyle sınırsız hayal gücünün sembolü haline gelen Kipling, 2011 modellerini mağazalarında satışa sundu. Kipling, klasik çanta modellerinden sıkılanlar için son derece eğlenceli, dinamik, renkli ve sıra dışı tasarımlarla çanta modasına yeni yılda da renk katmayı amaçlıyor. Gorilla Girlz, Basic, City, Sport Intense, New Horizons koleksiyonlarını, eklediği yeni modellerle geliştiren marka, sevenlerine artık çok daha fazla alternatif sunuyor. Ayrıca her koleksiyonun içinde kol ve el çantalarının yanı sıra seyahat çantası, iş çantası, laptop çantası, makyaj çantası, sırt çantası, bavul, cüzdan çeşitleri ve anahtarlık gibi aksesuarlar da bulunuyor.

Kullanım konforu ve fonksiyonellik tüm modellerde olduğu gibi 2011 tasarımlarının da ortak özelliği olarak öne çıkıyor. Cep telefonu, makyaj malzemesi, defter, kalem hatta kredi kartı gibi eşyalarınızı koyabileceğiniz ekstra gözler ve bölmeler yine büyük rahatlık sağlıyor. Su geçirmeyen, yıkanabilen ve kir tutmayan malzemeden üretilen Kipling’ler, çok uzun süre şıklığını koruyor.
Kipling’in 2011 tasarımları İstanbul Carrefour Kozyatağı ve Capitol AVM Altunizade’deki mağazalarında, Boyner Şaşkınbakkal, Boyner İstinye Park, Ankara Kentpark AVM Triplite, Bodrum Oasis Dexter ve Kuşadası Egeport’taki cornerlarında sizleri bekliyor...

Hiç yorum yok:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bunları da Paylaşmışız