17 Ekim 2009 Cumartesi

BANA YARDIM EDER MİSİNİZ??


ŞÖYLE Kİ ÇOK DA HAYATİ BİR SORUN OLMASA DA YAKLAŞIK BİR AYDIR BİR TÜRLÜ ÇÖZEMEDİĞİM BİRŞEY HALİNİ ALDIĞI İÇİN SİZDEN YARDIM RİCA EDİYORUM...

BLOG SAYFAMDA  BENİ İZLEMEYE ALAN ARKADAŞLARIMIN SAYFAM AÇILDIĞI ZAMAN İZLEYİCİLER BUTTONUNDA GÖRÜNMEMESİ NEDENDİR ANLAYAMIYORUM DOĞRUSU..NE FORUMLARDA NE ÇÖZÜMLER OKUDUM BİLEMEZSİNİZ VE NELER DENEDİM ŞABLONU MU DEĞİŞTİRMEDİM İZLEYİCİLER LINKİNİN YERİNİ Mİ DEĞİŞTİRMEDİM HİÇ İŞE YARAMADI :((

AMA BEN GÖRÜNSÜN İSTİYORUM..LÜTFEN BU KONUDA BİR BİLGİSİ OLAN ARKADAŞLAR BANA YARDIM EDER MİSİNİZ???????

8 yorum:

Moda Gezegeni dedi ki...

Bi ara bende de oluyordu canım o sorun hatta hem kendiminkini hem de başkalarının bloglarındaki izle ve izleyiciler kısmını göremiyordum.Ben de çok sinir oluyordum.Sonra kendiliğinden düzeldi.
Şunu dene derim bende işe yaramıştı: tarayıcı olarak explorer kullanıyorsan, bunu yerine opera ya da mozilla kullanarak açmayı dene. Onlarda görünecek mi bak bakalım. Benimkiler mozillada görünüyordu. Umarım işe yarar;)

Adsız dedi ki...

Allah allah neden ki acaba canım..:S Acaba reset mi etsen yağtığın tüm değişiklileri? Bütün customize lar silinir, belki farkında olmadan kod değiştirmişsindir ha tatlım?

Unknown dedi ki...

moda gezegeni;saol canım bende başkalarınınkiler görünüyor kendiminkini göremiyorum:( explorer kullanıyorum ama google chrome yükledim denemek için bir forumda okumuştum o da işe yaramadı:( bir de snin önerdiklerini deniyim belki işe yarar:)

Unknown dedi ki...

serrostyle; canımcım aklıma geldi kodlar mı değişti diye sildim yükledim işe yaramadı ne kötü bilişim özürlü olmak yaa:(

Meral Erdoğan dedi ki...

merhaba, tam da bu konuda size bir not yazamayi dusunurken siz post yazmissiniz... butun tarayicilarda denedim maalesef o gadet yuklenmiyor :( sanirim blogunuzun temasini degistirmek butun kisisel ayarlarinizi sifirliyor... aklima su geliyor sag sutundan bir iki gadet kaldirip bi deneseniz?

Unknown dedi ki...

Meral hn teşekkürler bir de sizin tavsiyenizi deniyorum hemen umarım işe yarar:)

Stil Direktoru dedi ki...

Şkercim bana sorsana ay üşenmemiş yazı yazmış birde :) Blogger şablonlarından minima lefty stretch olan klasik temalar içinde en sorunsuz olandır onu seç ayarlar yeni şablon seç var ya oradan mucx

Unknown dedi ki...

Edacımm saol canım benimmm:) daha yeni yeni tanıyorum seni ne biliyim düşünememişim bi de üşenmemiş yazmışım:)) bir daha önce sana sorucam sözzz:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bunları da Paylaşmışız