20 Eylül 2009 Pazar

......BAYRAMINIZ KUTLU OLSUN......


..........İSTER RAMAZAN DİYELİM İSTER ŞEKER BAYRAM BAYRAMDIR DEĞİL Mİ:)...............

Bayram deyince artık tatilden başka birşey çağrıştırmaz oldu malesef...o kadar yoğun ve o kadar stresli bir dünyamız var ki bir tek gün bile olsa dinlenmek, biraz kendimize vakit ayırmak, belki uzun zamandır okuyamadığımız kitaplara sarılmak, belki ne zamandır ertelediğimiz arkadaşlar ile zaman geçirmek, belki yalnız kalıp evin yatağın tadını çıkarmak hatta belki de tebdil-i mekanda var olduğuna inanılan değişikliği yaşamak için bir yerlere kısa bir kaçamak yapmak....tabiki bu liste uzaaaar gider daha neler vardır kimbilir erteleyip durduğumuz değil mi...ah şu yetmeyen 24 saat...


Peki ya uzuuun zamandır gözardı ettiğimiz hatta daha acısı ihmal ettiğimiz, binbir bahane ile kendimizi kandırıp görmediğimiz aile fertleri???? dayılar,teyzeler,amcalar,kuzenler...onlar da bizim bir parçamız değil mi?? acı tatlı günlerimizde yanımızda olsunlar diye davetiyeler gönderdiklerimiz değil mi??

Belki bu bayramda onlara da zaman ayırıp öyle kendi planlarımıza dönebiliriz...belki yüzlerindeki o mutluluğu görmek uzuuuun bir tatilden daha çok dinlendirir bizi ne dersiniz:)

Ben bu bayramda kendi adıma böyle bir karar aldım ve ne zamandır görmediğim tüm sevdiklerimi görme fırsatı yaratacağım..sizlere de öneririm:)

Aslında kısa bir bayram mesajı yazıp bırakacaktım..ne oldu anlamadım..sanırım çocukluğumdaki bayramları özledim...bütün ailenin birarada olduğu...uzaklardan gelen hiç tanımadığım ilk kez gördüğüm akrabalarımın gürültüsünü...avuç avuç şekerleri...itiraf ediyorum harçlıkları:))


...............HEPİMİZİN RAMAZAN ( ŞEKER) BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN..............
..........HUZURLA, SAĞLIKLA,MUTLULUKLA DÖNELİM İŞLERİMİZİN BAŞINA......

2 yorum:

Stil Direktoru dedi ki...

Geçmiş bayramın kutlu olsun canım.Umarım sevdiklerinle birlikte güzel bir bayram geçirmişsindir. Bizde dün döndük tatilden. sevgiler

Unknown dedi ki...

teşekkürler canımcım güzel bir bayramdı umarım senin de yolculuğun keyifli geçmiştir:) hoşgeldin sefalar getirdinnn:))

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Bunları da Paylaşmışız